Sila66 Bu gecen hafta kı kesem bos doktor genıslıgı guzel dedı ve pazaryesı çağırdı sızce gozukurmu bebegımmm
Asyaninannesi58 Sila66 biz bilemeyiz ki daha küçükmüş de zaten inşallah görünür 🤷🏼♀️ Geç döllenme de olabilir ondan da geç görünebilir
Aslnrbl Sila66 Allahin izniyle gözükür canim icini ferah tut bende 4.haftada gitmistim kese vardi bebek yoktu henuz cok erken dedi olusmamis bebek dedi 6.hafta olmasi lazim hem gorduk hem kalp atışını duyduk seni o kadar iyi anliyorum ki nerdeyse 5.aya kadar evhamlanarak gecirdim ama bin şükür bebiş bugun tam 2 aylik su gibi gececek tadini cikar bu heyecanlarin🥰
Kymtipek Sila66 merhaba, bende 5 haftalıkken gittiğimde kese vardi bebek görünmedi, 1 hafta sonra gittiğimizde bebek göründü 7 inci haftada kalp atışını duyduk içini ferah tut💕 biz şuan 3 aylık olduk🐣
Esrauysal Sila66 kuzum korkutma kendini o daha minik o hafta benımkıde gözükmedi geç döllenme olmuş taa 7 +4 Ken göre bildim ben sende görürsün inşallah
Damla1995 Bende ilk 5+3 ken gttim bebek yoktu icinde. 1 hfta sonra kontrole gel bebegi goruruz dedi gttim minicik bsy gorunuyordu. Yani bebek yok die olumsuz bisi demedi.saglikli kese dedi bebek henuz dusmemis hftaya dusmus olur dedi.
Sila66 Damla1995 banada boyle dedı de bos gebelık falan dıye olabılır dıye okuyorum bazen oyle morelım bozuluyor
Damla1995 Sila66 sen kendini nie bole hazirliyosun bilinc altina allah korusun. Gyt guzel dusun guzel olsun olumluya yönel kendine bebegine kotuluk yapma kuzum stres sknti etkiler uzak dur bunlardan pozitif ol herzmn iyi dusun
mnkfasulyee Sila66 Hiç kafana bile takma canım benim çünkü. Bende kan vermiştim doktora göründüm doktor bana 4 haftalık hamilesin demişti alttan muayene etti kese güzel dedi 7. Haftaya kadar bebeğide görürüz ve kalp atışını dinleriz demişti. Allahın izniyle güzel düşünün❤️
Defneseda2022 Korkma ben 6+4 te gittiğimde kese boş alttan muayene edelim dedi ve kalp atışını duymuştuk. Doktor da zaten kötü olumsuz bir şey söylememiş içini ferah tut :)