Lorinnaysee Kızlar dün adet günümdu ama ben adet olmadım ve bu son bir haftadır aşırı derecede halsiz, başım ağrıyor ve mide bulantım çok var sizce bebiş varmıdır hayırlısı olsun ama inşallah yoktur 😱😥
Eldgrn Lorinnaysee testi yapmadan bunu burada kimse bilemez gebelik için illa belirti olması lazım değil yani nasip kısmet tabii her şey ama test yaparsam net cevabı alırsın
CadalozCivciv Lorinnaysee Söylediğin belirtiler regl de olabilir kimsenin bilme imkanı yok, en iyisi beklemeniz hayırlısı olsun
Papiiii Lorinnaysee ne bilelimki?Test yaparsin oyle atarsin bakip deriz boyle bilemeyiz.Herkesin belirtisi ayri bu belirtiler sadece gebelikte olmuyoo zaten adet yakalsincada oluyor yumurtlama zamanida oluyor.O yüzden kimse bu sorunun cevabinis en test yapmadan bilemez
Aysehsdmr Lorinnaysee canım herkeste aynı belirtiler olmuyor yaşadıkların vaska sebep ve piskolojik de olabilir. Test yapmalısın varsa çıkar zaten 1 gün gecmsi🤗
Eldgrn Lorinnaysee vallahi canım burada hamilelik belirtilerin dibine kadar yaşayıp hamile olmayan benim gibi hamile belirtisi yaşamadan hamile olduğunu öğrenen bir sürü kişi var