Makbuke seyma9188 testi ben de dün yaptım bir tanwsi net çıktı diğeri de silik çıktı ama iki çizgi testin kutusunun arkasındakiyle aynı pozitif sizde de mi öyle çıktı
Elif1907 Makbuke evet ikincisi biraz silinik çıkabiliyor. Önemli olan kan değerin ama testler bazen yanıltabiliyor.
seyma9188 Makbuke Evet canım ikincisi biraz silik çıkıyor zaten.Emin olmak için kan tahliline gidebilirsin🥰
Aslihanfs Ağzımda metal tadı vardı 4 5 gün kadar, regl tarhime de bir hafta vsrdı kaset test yaptım gözle görülmeyecek kadar silik gölge cizgi çıktı, ertesi gün tekrar yaptım yine aynı. Akşamı kan verdim 23 beta ile öğrendim 💕
ZEHRaakkoyun BusenurR ben adetim 5 gün gecikti öyle anladım o sıra içinde her dakika uyumak istiyordum ama anlamamıştım
Burcu1997 BusenurR ilk olarak baş dönmesi bide ben telefona bakarken filan yazıları çift görüyor dum acaba tansiyon filan mı demiştim meğer sem gebelik varmış 😂adetim 1 gün gecikmişti tabi bu durumlar olunca biraz şüphe başladı bende yaptım sonuç pozitif di
Btl_3438 BusenurR kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı en büyük belirtimdi. Ben adetime iki gün kala tesadüf eseri öğrendim o yüzden çok bişey hissetmedim 🙂
engineermom_ BusenurR şiddetli bel ağrısı oldu. Sonra aşırı bir akıntı hali sanarsın adet oluyorum. Bir kaç gün sonrası da zaten mide bulantısı ile davam etti.
Ebrueylul18 Makbuke yok canım benim kıpkırmızı koyu renkti hiç silik değildi ama senin yeni olabilir kan ver net çıkar silik bile çıksa vardır
MiracAlpinveUmutunAnnesi Vrlkubra Mide bulantınız olduğu zaman kaç haftalık hamileydiniz? Ben oğluma hamileyle 7.haftada bulanmaya başlamıştı. Reglime 9 gün var felaket midem bulaniyo hada 3 gündür doğru düzgün birşey yiyemiyorum
Elif1907 Mervegc MiracAlpinveUmutunAnnesi 6.haftaya kadar hamile değilmişim gibi yaşıyordum ne güzel 😄7.haftadan sonrası bulantılı,kusmalı,uykulu,yorgunluklarla dolu 😒
Vrlkubra MiracAlpinveUmutunAnnesi ben 13 günlük hamileyken öğrendim erken gebelik testiyle ama emin olmak için 5 hafta bekledim toplamda adet günübün ilk tarihinden itibaren ve 5. Haftada kan verdim 4.500 küsür beta HCG çıkmıştı. Emin oldum eşimde o akşam söyledim ama ben döllenmeden 13 gün sonradan itibaren yüksek ihtimalle hamileyim diye içimden düşünüp mutlu oluyordum çok sükür öyle de oldu 🥹bu arada çizgi silikti.
PelinYldz Ben de aşırı uyku hali, şişkinlik ve bulantı şikayetiyle başladı. Şükür bulantı şikayeti 3 ay sonra geçti
elifcicek_07 elazynp predictor testlerde ben hep bir kaç gün önce yaptım hep pozitif ve doğru sonuç verdi. Bu gebeliğimde bir gün geçmişti ve eski tip test ile yaptım yine pozitif çıktı doğruydu ve siz kan testi de vermişsiniz kan testinde regl öncesi bile test pozitif çıkıyor. Yani vücuda hamile sinyali vermişsiniz vücutta kabul etmiş Allah gönlünüze göre versin demek istiyorum biliyorum rahatlatmaz ama. Şu yumurtlama günlerini belirleyen test kitleri var onu deneseniz biraz şansınız artarmı acaba regliniz düzenli ise bence çok kısa zamanda dileğiniz gerçek olur biraz da rahat sakin olun lütfen biliyorum hiç bir kelime sizi rahatlatmaz ama kalbinizi dinleyin yönünüzü evrene Allah’a dönün onlar işin içinden nasıl çıkıyor şahit olun.
Yenianne66 elifcicek_07 bende de predictor var regl me altı gün kalıyor yarın sabah ilk idrar ile yapsam doğru sonuç verir mi acaba
Mervegc BusenurR benim göğüslerim çok şişmişti karnımda da şişkinlik vardı ben regl olucam ondan sandım bikac kere başım döndü bir de en önemlisi regl gecikince tahmin edip test yaptım ve sonuç pozitif :)
Elif1907 BusenurR Benim gebeliğimi ilk arkadaşım bilmişti o da sık tuvalete çıkmamdan şüphelenip söylemişti ben imkansız gözüyle bakıyordum taaaki regl gecikmesi yaşayana kadar 😄 normalde düzenli regl olurdum stresten bile olmasam bir kaç gün sürerdi, bir hafta geçince test yaptım pozitifi görünce inanmayıp bir idrar testi daha yapmıştım sonra acile gidip kan verdim ve artık emin olmuştum.. Sonra da dış gebelik mi normal gebelik mi derdine düşmüştüm çok stresli bir dönemdi.. 🙈
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elif1907 Oğlumda bende öyleydim inanılmaz bulantılarım vardı nefes bile alamıyordum o derece 😆