mavideniz6 BusenurR Ben ilk belirtimi söyleyebilirim o da bazı kokuları yoğun almamdı.Mutfaktaki kesme tahtasının kokusunu kimse almazken uzaktan bile alıyordum ay berbat bişeydi ve bir de göğüs hassasiyeti tabi😵💫
sarebebeginannesi 2 hafta adetim gecikmisti, ama zaten evlendigimden beri ara adetim ara ara gecikiyordu. + uyku hali, hamlik ve mide bulantisi 🤢
Zln2152 HavvaSonmez03 ah balım keşke o biri gelse artıkkkk. Adete daha 12 gün var canım dün acile gittim kasık ağrısından duramadım. Enfeksiyon kapmışım betaya da baktı 0.200😏
Humannrle Aysegulkanik28 4 gün üst üste çok oldu canım şimdi geçti demek benim sırtımı usutmekten oldu canım 🥺
HKclm Eldgrn benimde 2 gunum kaldi ama adet sancim var adet agrisi yasaniyor mu acaba umidimi kesmistim
Eldgrn HKclm canım herkes farklı yaşıyor bazıları gebelik belirtilerini dibine kadar yaşarken bazıları hiç yaşamadan atlatıyor ben sadece adet belirtisi yaşadım karın ağrısı göğüs ağrısı falan o yüzden olmadığına veya olduğuna net olmadan korkma hiç ummadığın anda geliyor o müjde yüreğini ferah tut inşallah güzel haberler alırsın