Incitp Tek korunmasız ilişkiyle hamile kalan varmı geri çekilmeyle korunuyorduk bi defa korunmasız ilişki yaşadık o da tam yumurtlama günümde oldu bu sekide hamile kalan varmı
AslanBebeginAnnesi Incitp Ben🙌🏻 Evlendiğimiz gece korunmadık , nasıl olsa bi kez yapmadan bişey olmaz diye düşündük. Ertesi gün balayına gittiğimizde falan hep korunduk. Birkaç hafta sonra da hamile olduğumu öğrendik
ikikizannesi__ Incitp ben🙈🙈🙈 ilk kızım iicin 7 yıl uğraştım ikincisi tek seferde oldu 20 haftadan selam olsun😂😂
Summerwine Ben korunmadigim ay hamile kaldım.Sonucta sizde yumurtlama günündeymissiniz kalabilirsiniz tabikide
Cgdm34 Incitp ben kaldım canım muhtemelen yumurtlama gunume denk geldı ilk denemede kaldım cok şükür Rabbım ısteyene nasıp etsın suan 30 haftalık oldum☺️
Incitp Ssmerve10 ya nolur banada dua et iki kaybım var çok istiyorum. bende şüpheleniyorum asıı uyku hali kasıklarım adet olacak gibi agrıyor belim de hiç böyle olmadım adetime de 10 gün var test yapmayada korkuyorum
Tgcebs Ben tabiki evlendim ilk hafta balayına gittim hamile kaldım geldim şimdi 19 haftalık hamileyim
MerveeD Incitp ben 1 ay gerı cekılme ıle korunduk sonrasında İlk denemede hamıle kaldım şuan bebegımi uyutıyorum 4 bucuk aylıkk
Tubatgn Incitp geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir. Ben geri çekilme yöntemi ile hamile kaldım, kimyasal ile sonuçlandı. Sonra tek denemede hamile kaldım 20 haftalığız selam 🌺🤓
Edau9 Incitp Ben☝️İstediğimiz ay hamile kaldım.Cok şükür rabbim herkese nasip etsin kimselere aratmasın🧡🧡🧡🧡
Incitp Aysehsdmr bende şüpheleniyorum asıı uyku hali kasıklarım adet olacak gibi agrıyor belim de hiç böyle olmadım adetime de 10 gün var test yapmayada korkuyorum