Gzm012 Arya10 ben marsada 2 doğum yaptım bunuda kısmetse orda yapmayı düşünüyorum şehir hastanesi için gözümü çok korkuttular ilgilenmiyorlar azarliyolar diye
Meryem1710 Arya10 bende şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum genelde bende hep iyi şeyler duydum hastane hakkında
Zuzu6901 Gzm012 canım nasıldi doğumun,hastane ortamı hijyeni. Ben de orda düşünüyorum ama bir iki kez muayeneye gittim çok kötüydü gözüm korktu. Ebeler falan çok bagiriyormus kiziyormus vs.Biraz yuregimi ferahlatmaya ihtiyacim var
Gzm012 Arya10 aslında şans meselesi galiba benimle ilgilenenler iyiydi şehir hastanesi hakkında sadece duyumlar korkuttu yoksa bende orayı düşünüyordum bide doktorum marsada
Arya10 Meryem1710 bende plesanta periva var bebeğin eşi asagidaymis özeldeki doktorum şehir hastanesinde yap doğumunu dedi tam teşekküllü hastaneymis
Meryem1710 Arya10 evet hastane o yönden çok iyi diyorlar sağlıkla kucağımiza alırız inşallah şuan şehir hastanesinde bir doktora başladınız mi
Arya10 Meryem1710 perinatoji takipliyim canım riskli olduğu için kadın doğuma Erdoğan kocaya gidiyorum şehirde
Arya10 Meryem1710 evet çok iyi bir doktor ama daha ona gitmeme gerek kalmadı perinatoloji takip ediyor beni 2 haftada bir ümran hanım çok iyi ve kibar biri