Caglaklckksl Birmelekgibi benim doğru çıktı, arkadaşlarıma da denemiştim onların da doğru çıktı. Bi bakın isterseniz
susis Birmelekgibi çin takvimi de rus takvimi de maya takvimi de ne varsa hepsi kız diyordu ama oğlum oluyor 😀
Birmelekgibi Iremfasl_ kendi doğum tarihinizle hamile kaldığınız ayı yazıyorsunuz hesapla diyor zaten sonra çıkıyor hangi ay hamile kalmıştınız🐣
Birmelekgibi 2prenses1prensannesii inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa sağlıklı bir şekilde kucağıniza alırsınız insllah🐣🙏🏻
Canebruu Birmelekgibi benim çin takvimime göre yanlış çıktı ama yüzük testi hem bende hemde çevremdekilerde doğru çıkmıştı😅
Caglaklckksl Birmelekgibi aaa minnacık dahaaa, hayırlısıyla rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah sıkıntısız sağlıklı
Birmelekgibi susis hay maşallah 😂🐣🙏🏻vallahi bende emin olamıyorum kimisi doğru diyor kimisi değil diyor
Birmelekgibi Caglaklckksl ay maşallah çoğu gitmiş azı kalmış sağ salim kucağıniza alırsınız insllah 🐣🙏🏻
Caglaklckksl Birmelekgibi amin canım inşallah , tüm herkes sağlıklı ve hayırlı bir şekilde geçirsin ve tamamlasın bu süreci inşallah 🤲🏻
Ummu_gulsevinc Birmelekgibi 03.08.1986 son adet tarihim 27 Şubat banada bakarmisin bizde cinsiyet belli ama sizden de bı yorum alayım❤️