Gul5 Merhaba. Kayseri’de kadın doğum doktoru önerisi olan var mı? Hem Kayseri kadın doğum özel hastane doktorları hem de Şehir Hastanesinde kimi önerirsiniz?
eminemre99 Gul5 merhaba canım bnde Allah kısmet ederse pazertesi günü sezeryan olcam canım benim Huma Hastanesi’nde Mehmet Cahit gözüakca var çok memnunum Allah razı olsun size tavsiye ederim ❤️
amineninannesi_3278 Gul5 Hüma Hastanesi’nde Ahmet Emin mutluya gidiyorum çok memnunum 3 düşüğün ardından onun sayesinde hamile kaldım şimdi 7 aylık hamileyim tavsiye ederim
amineninannesi_3278 Gul5 şehir hastanesinde de daha önce Mehmet ak ve gülender taşa gitmiştim ikiside güzel ilgili doktorlar
Gul5 Beyzaerg sağ salim kucağına almak nasip olsun canım. Teşekkür ederim. Şehir hastanesinde duyduğun iyi ve ilgili doktor var mı peki?
Busraa_38 Gul5 şehir hastanesine gidiyorum bende Hüseyin Aksoy var biraz sinirli gibi ama baya bilgili bir doktor ben memnunum,hem hastası da çok gördüğüm kadarıyla çoğu kişi ona geliyor.
Gul5 amineninannesi_3278 teşekkür ederim. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. benimde bir düşüğüm var. Multivitamin takviye desteği mi verdi size?