Hamideersin Furkan ismini koyucaz Allah nasip ederse eşim çok istiyor yaninada Alp istiyorum ben sizce Furkan ismi çok mu ağır yada furkanlar yaramaz mı oluyor çocuğu olan veya tanıdığı olanlar yazarsa çok sevinirim
AzraFarah Hamideersin kuzenimin oğlunun adı Furkan, çocukken yaramazdi biraz ama şimdi efendi,sevilen, ağırbaşlı biri
tugrulunannesiii Hamideersin tüm tanıdığım furkanlar çocukken aşırı yaramaz, büyüyünce efendi oldular.
Mamaaa Hamideersin Furkanlar şerefiz oluyo diye dalga geçiyolardı 😂 hayırlı evlat olsun inşallah. Ama isim gerçekten karaktere yansıyor iyi seçmek lazım
gkbyza Benim de kuzenimin adı Furkan. Çok başarılı çok becerikli bir çocuktu küçükken. Şimdi görüşmediğimiz için bilmiyorum neler yapıyor 🙈
Hamideersin nadrun çok teşekkür ederim eşim yeni nesil isimleri pek istemedi bunda karar verdik sonunda
_edakrsu22 Hamideersin eşimin adı Furkan zafer ve küçükken çok yaramazmis ama şimdi 25 yaşında ve dersiniz ki hiç 25 yaşında biri gibi değil daha olgun düşünceli saygılı merhametli ama çok sinirli onu soylim 😂