Ayseguloprl_ Doktorum yeni yazdı ama kullandıktan sonra midemi aşırı hoplatıyor geyirdikçe balık tadı alıyorum ve kusmaya koşuyorum bu durumu yaşayan ya da bu tadı kokuyu önlememe yardımcı olacak birisi?
Kmelikem1 Ayseguloprl_ o berbat çiğ balık tadından dolayı hiç kullanamiyorum zaten bulantılarım geçmedi henüz 🤢🤢
ipeknur2709_ Ayseguloprl_ bende kullanıyorum yatmadan önce içiyorum hoop uykuya 😂 kokusu ondan rahatsız etmiyor sanirim
Gul47 Ayseguloprl_ çok güzel Bi vitamin bebege kilo yapar ben ilk gebeligimde kullandım çok memnun kalmistim
Birsevdaa @Ayseguloprl_ ben 2 aydır falan kullanıyorum herhangi bir aksi durum yaşamadım ama gerçekten kokusu 🤢 zamanla alışıyorsunuz yada burnunuzu tutarak içmeyi deneyin derim, yine de doktorunuza da söyleyin bence değiştirebilir belki
Ayseguloprl_ Birsevdaa ya içerken sorun yok aslında biraz zaman geçtikten sonra getirtip çiğ balık tadı veriyor
Ayseguloprl_ Kmelikem1 ya bende mecbur kullanıyoruz işte çikolata yedim üstüne bastırsın diye ama imkansız
nilsmomy Ayseguloprl_ yani umarım gelmez benimde ilk zamanlar bulandırıyordu bir dönem yatmadan içiyorum bende işe yaradı
duru_pars Ayseguloprl_ ben 6 ay boyumca kullandım tadı iğrenç ama inanılmaz etki ve enerji veriyor ama kusmadık zamanla içmeye alışıyorsun
tugbacns Ayseguloprl_ ben kullanıyorum ama gece yatmadan hemen önce içiyorum sabah uyandığımda da hiçbir şekilde ağzıma tadı veya kokusu gelmiyor bir de öyle deneyin bence faydalı bir vitamin olduğuna inanıyorum 🌺
Ayseguloprl_ tugbacns yatmadan önce prilam kullanıyorum ve aç karınlı olmam gerekiyor bunu bir doktorla görüşeceğim
duuyqquu Ayseguloprl_ 3. Ayımda başlattı doktorum son haftalara geldim hala kullanıyorum. Ben koku hissetmedim hiç hatta çok faydasını gördüm.sabah kahvaltıdan sonra içiyorum hemen
Ayseguloprl_ duuyqquu bende kahvaltıdan sonra içiyorum ama şu tadı midemde tam patladığında etkiliyor beni baya kusturdu bugün
tugbacns Ayseguloprl_ anladım ben gece kullanmaya başladığımda prilamı bırakmıştım o zaman doktorunuza danışın ona göre bir yol izlersiniz :)
duuyqquu Ayseguloprl_ belki bulantınız olduğu için sizi etkilemiş olabilir doktorunuza danışın yinede. Ben kullanmaya başladığımda bulantılarım bitmişti
Elifinannesi4- Ayseguloprl_ yatmadan önce için ve kussanız bile sabah ya da gün içersinde ağzınza koku gelirse kolgeyt ağız yıkama suyu var ondan al
Aselsmoms Ayseguloprl_ canım ben tok içiyorum bu sorunları yapmadı bende doğuma kadar kullan dedi doktorum