uraz_ve_annesi- milamomm kuru kayısıyı yıkayıp suya koyup kaynatıyorum yumuşayıncaya kapatıyorum altını bu kadar eğer tatlı, seviyorsanız içine şekerde atabilirsiniz 😬
Tusami 1Pamuk ağrı kesici iğne iste, ağrım olunca günde iki defa iğne hakkım vardı. Ama ameliyat çıkışı akşama kadar serumdan vermişlerdi ağrı kesiciyi, sonra iğneye geçtik. Sen direkt iğne iste o ağrı çekilmez
uraz_ve_annesi- 1Pamuk ben sürekli yürüdüm saat falan beklemeden yeni olduğu için yürüyeceksin ki organlarında yerine insin ve dik yürü kambur yürüme
Nurdanb 1Pamuk benim de ikinci günün akşamına doğru gazım çıkmıştı aslında ağrı en çokta gazdan oluyor bol bol yürüyün ağır ağır gazınız çıkınca daha iyi hissedersiniz o ağrılar geçiyor bikac gune sabredin
Kbraylmz1 1Pamuk merhaba hayırlı oldum evladınız. Ağrınız azaldı mı ? Benimde cpk ağrım olmuştu bebeğimle ten teması yapınca geçiyordu sadece o yüzden hiç kucağımdan indirmemiştim kızımı belki sizede iyi gelir 1 hafta 10 Güne bişeyiniz kalmaz o cennet kokusunu içinize benim yerimede cekin
1Pamuk Kbraylmz1 Allah razı olsun teşekkür ederiz 🥺🤲🏻evet bende de oluyordu ama gaz çıkmayınca çok kötü oluyor ya işte çok şükür şimdi biraz daha iyiyim elhamdülillah öyle böyle birileri olunca çok şükür 🤲🏻🙏🏻
1Pamuk _edakrsu22 çok zorlandım ama çok şükür ilk geldiğimden iyiyim ama gaz ve büyük idrara çıkmama insanı deli ediyor 🥺 ama herkesin yapısı bir değil tabi kolay olanlarda var
aren6161 1Pamuk o ikisi olduktan sonra rahatlarsın allahniznile kafan pkolojin rahatolsun yürümeye gayret et şu icc agrinn büyük sebebi gaz dir ciksin rahatlarsın evine gidince biseycigij kalmicak allahniznile geçiyor hepsi bebisinn kokusunu cek içine bolbol
Tugceonur 1Pamuk yani agrilariniz azalması için ayağa kalkıp yurumeniz gerekiyor kaldırmaya geldikleri zaman tekrar bir agrikesici vurmalarini isteyin yemek yemeye başladığınız da hoşaf için bol sıvı ve posalı gıdalar ile beslenin
1Pamuk aren6161 Aynen öyle Allah razı olsun inşallah geçer çok ağrım var dün pazardi diye ilaçları alamadı eşim ayaklarımda şişlik var çok 🥺 ağrılarım çoğaldı
Kbraylmz1 1Pamuk hala gaz sorununuz mu var ? Olmaması lazım aslında karnınızı sıcak tutun gazınız sıkıştıkça sıcak havlu falan koyun rahatlatır baya
1Pamuk Kbraylmz1 çok şükür eve geçtim biraz daha ,🥺🤲🏻iyiyim Allah razı olsun ama hala büyük abdestte sıkıntı cekiyoeum ya