Ruyaa2512_ Kızlar merhaba bugün kontrole gittim ve keseyim gördük doktor ultrason göre 5 hafta adetine göre 6 haftalık dedi hangisini baza almış olayım ben
AzraFarah Ruyaa2512_ bence tam tersi değil mi, ultrason bir hafta önde söylüyor,adetime göre 11. Hafta içindeyiz, ultrasonda aynı. Ama benim hesabıma göre 9.haftadayiz
Ummuhnm Ruyaa2512_ banada aynısını dedi canım bide kahverengi akıntım oluyor yerleşmeden dolayı dedi sende de oluyor mu
catandgirlmom Ruyaa2512_ ben keseyi gördükten 10 gün sonra bebeği gördüm. Son adetime göre 7+5 ti ama doktor 6+5 aslında dedi
Ruyaa2512_ Sumeyyeky ya sağlıklı olsunlar peki kaçıncı haftada kesenin içinde embriyo bebek gorunuyor
Sumeyyeky Ruyaa2512_ tam 6. Haftada gördük bebişi 3.5 mm kadar bakalım salı günü de kalbi için gideceğim♥️
Ruyaa2512_ Sumeyyeky ya maşallah subahnallah banada dua edin 1 hafta sonra gidicem bende görelim insallah bebisi şuan 5 hafta ultrason göre görebilirim insalalh
Sumeyyeky Ruyaa2512_ 6. Haftada şüpheliymiş ama 7. Haftada bebek var mı yok mu demeyiz ya vardır ya yoktur demişti benim doktorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah görürsünüz ama göremezseniz 7. Haftaya kadar süre var ♥️
Ruyaa2512_ Ummuhnm yok canım hiç olmadı daha bende lekelenme sadece karnımda bıçak saplantılı gibi ağrı oluyor ara ara
catandgirlmom Ummuhnm bende oldu kahverengi leke bir doktorum normal yerleşme kanamasıdedi diğeri fitil verdi alttan ultrasonla bakıp düşük riski var dedi fİtil kullanınca geçti yeni bıraktım inşallah tekrar başlamaz
Emineo98 Ummuhnm Benimde ara ara oluyor çok ayakta kalınca hafif pembe bi akıntım da geliyor ama doktor normal dedi bu haftalarda olur dedi endişeliyim aslında
MadameHappy34 Ruyaa2512_ doktorun dediği tarih baz alınıyor bende gittiğim de 7+6 dedim ama o kese 7+2 dedi.. Suan 7+2 den itibaren hesaplıyorum.
Birgul Ruyaa2512_ ultrasona göre olanı baz almalısınız, geç döllenmedir muhtemelen. Sonradan son adet tarihini yakalama falan olabiliyor ☺️
Ruyaa2512_ catandgirlmom Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbım evlat acısı vermesin hickimseye bende geçen sene bu ay düşük yaptım şimdi bu ay hamile kaldım