Busegul01 Bebekdelisi Amiiin İnşAllah 🤲🥰 Doktorun kim İstanbulda değilim ama geldim Memorial Semra hocayla görüştüm daha önce
Ceyda76 Esku ben çıkmışken kan da verdım acılde dedım yarın çıkmayayım barı benımde belım kopuyor sankı ıkısı de 9aylık olmuş tasıyamıyom gıbı
Ceyda76 Esku kan ver ya senınkını de merak edıyom ben acılde gıttım verdim tutmuş hıc mı merak etmıyon kız
Esku Ceyda76 ayy hayırlı olsun canım maşaAllah merak etmez olur muyum sabrediyorum az kaldı inşaAllah güzel sonucu görürüz amin
Ceyda76 Esku ılk cnm daha önce düşük oldu. Sonra femara klomen 6ay kullandım aşılama yaptırmadım hıc onerılmedı hem bende hem esımden dolayı dırek Bülent hocayı arastırdım vesıle oldu sukur
Esku Ceyda76 maşaAllah ne güzel rabbim sağlıklı şekilde hayırlısıyla mübareğiyle kucağına almayı nasip etsin amin 🤲🏻
Aysegul123Defne Esku bende hamileliğimin başında sürekli su iciyordum yüreğim yana yana bir hal olmustum belirti olabilir inşallah 🥰♥️😍
sedahsrky Esku hayır sıcak su torbası koyma sıcak duş alma ben 10 günde kan verdim çıkmıştı gebeliğim