Sakaryali54 Busratye bn istdaym cnm.Sakaryadaki doktorlar can valla can.hele ki metin bey sedat bey keske orda dogum yapsam
Sakaryali54 Baharun2 hem gelmiyo hemde bni normal doguma zorluyo mal iste ya.bari gun verde senn hastan olarak sen yap dogumu al parani bni de germe.
Durgunsu Baharun2 bazı hastaneler mesai saati dışında olursa doğum kendi doktorunu getirebiliyor ama bunun için ek ücret alıyo malesef
Durgunsu Baharun2 birde az bir ücret değil benim gittiğim hastane 750 tl istiyor yok veremem diyosan nöbetçi doktor var diyolar saçmalık ben 9 ay boyunca aynı doktora gidiyorum doğumu başkası yaptırsın olacak iş değil.
Babies16 Baharun2 kacinci haftada suni istuor dr un.ben 41 oldum bu haftada bekliycek.42. Ye girdigin gun yatircam suniyle denerz olmazsa sezeryan dedi banada
Fbd Baharun2 her kafadan bir ses çıkması çok sinir bozucu gerçekten insan kime inanacağını şaşırıyor bazı doktorlar para İçin ne senşn sağlığınındüşünüyor ne pakolojini zor bir karar olsa gerek senin için.. normal Doğum istiyordun heralde sen canım
Baharun2 Fbd evet ya valla kafam karıştı.Acaba suni verip geri sezaryen e bahane mi bulacak bilmiyorum 😪 benim normal istediğimi biliyo.😐 bakalım ne diycek olmadı bi hafta daha bekleyelim diyecem
Fbd Baharun2 doktorunla iyiysen sor canım böyle dediler de sonuçta senlik bir durum yok ve rahatlatmak doktorun görevi 😊
Baharun2 Durgunsu valla çok saçmaymış ya bunca ay para ver o doktora bi de ek ücret istesin.Yetmedi mi yedirdiklerim derim 🤣
Sakaryali54 Durgunsu bnm hastanem oyle cnm.kndi doktorm acile kalmiyo hafta snuda kalmiyo.normal dogum yaprsam o an kim varsa o giriyo bide ustune para aliyolar.
Babies16 Baharun2 38 erken demis gercekten suni denemk icin.benim 42 yi bekliyor kilosu cok ve kiymetli gebelik olmasina ramen
Fbd Baharun2 ah canım benim çok iyi anlıyorum seni hakkında hayırlısı ne ise o olsun 😊 gönlünce olsun herşey dualarım seninle 💕
Durgunsu Baharun2 hastanenin muhasebesiyle görüştüm ücretlerle ilgili her yapılan bişi için ek ücret diyolar normali epiduralli istesem +700 doktoru mesai saati dışı istersen +700 git sezaryen ol planlı daha ucuz valla🤣🤣
Baharun2 Durgunsu ayy bende görüşeyim onu yoksa gideyim devlete valla 🤣 bacım normal doğumu devlet yaptırsa nolur ki yani özelden kötü mü sonuç.Hani dikişler daha mı kötü özensiz filan
Durgunsu Baharun2 cnm devlette doğum yapanlardan pek güzel şeyler duymadım ama tabi hastanesinden hastanesine fark vardır. Devlette düşünüyosan hastaneyi araştır derim