Gizemkly Annesininportakali53 daha ne yapacaksın Allah askına daha bunları yiyen ektra bişey isterse döv onu
Annesininportakali53 Gizemkly dayanamayıp bilavda yaptım yanına 😄 dediğin gibi benden daha birsey beklemesinler oldum dirildim resmen yaprak sarması başlı başına beni yordu
Annesininportakali53 Eldgrn 😆 kesinlikle pilavda yaptım zaten dayanamadim bana eksik gibi geldi sarma aparatif olarak konulur fasulyenin yanında pilav olmazsa olmaz aslında gelen yabancı değil ama işte ne yapayım eşim kendini hiç yorma demesine rağmen ben illa ugrastim
Eldgrn Annesininportakali53 ellerine sağlık ben de karnabahara başlamıştım güzelce yıkadım ettim tekrar suda bekletiyordum kafamı çevirdim ne göreyim böcek kurt gibi yeşil ama anlamadım ilk defa gördüm bayağı tiksindim tekrar suya koydum şimdi sirkeyle
Mrv135 Annesininportakali53 Taze fasulye, pirinç pilavı. Siz de sarmanin yanına pilav değil de bir arkadaşın dediği gibi ayranlı çorba yapabilirsiniz.
Gulsumdamla Annesininportakali53 etli ve koyun bacakli mumbar dolması ve közlenmiş kapya biber ve patlıcan salatası 🤣