seymaatk13 İdrar yolu enfeksiyonu olanlar veya atlatanlar kızılcık suyu yapıp içtiniz mi iyi geldi mi enfeksiyonu geçiriyo mu
Pemberuya seymaatk13 canm ondan tam emin değilim de bende içiyorum ama hamilelikte kordon iltihaplanmıştı 8 haftalık kalbi durdu düşük yaptım sonrasında geçmeyen enfeksiyon böğürtlen kökü kullandım öyle geçti
Demirssmomm seymaatk13 Muhteşem bişey ben hep stoklarım ve içerim. Ha çok idrar yolu enfeksiyonu olmam belkide içtiğim için olmuyorumdur 💁🏼♀️
nilsmomy seymaatk13 30 haftalık hamileyim ara ara yapıp günde 1 bardak içiyorum henüz bir zararını görmedim bende enfeksiyon için içiyorum enfeksiyona iyi geliyormuş yine de içmeden doktorunuza danışın
minnnie seymaatk13 evet iyi gelir ama içinde ne kadar antioksidan var bilemezsiniz, en az 36 pag olmalı. Cranberyy özü alsanız daha iyi. Dinamis Cranberyy var, Nbt Life’in Duobalance bv Cran ürünü bir de probiyotik takviyeli.
Yagmurkaragoz Pemberuya hamile iken içiliyor mu acaba idrar yolu enfeksiyonu var da ilaç içemiyorum midemi bulandırıyor