SeherMertcanMehmed Kızlar miğde yanmasına soğuk süt iyi geliyor diye duydum. Çiğ mi olmalı ve ne kadar tüketmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...
Mrry SeherMertcanMehmed çiğ olmaz pişip soğumuş eğer kendiniz sütçüden alıyosanı iki üç yudum yeterli diyo doktorlar
MomBse SeherMertcanMehmed çiğ süt değil bana ılık ısıtılmış süt iyi geliyor bu aralar yine başladı gece ağlayarak uyandığımı biliyorum ısıtılmış süt en iyi gelen şeydi birde çörek otunu ezip bal karışımı da iyi geliyor
Gozdeerdem SeherMertcanMehmed bende marketten alıyorum sütü onu soğuk içiyorum anında kesiyor canım ama tabi dışardan alıyorsan kaynatmN lazım soğuduktan sonra içebilirsin
elifiii MomBse corek otu hamilelikte rahim kasilmalarini tetikledigi icin onerilmiyor. bilginiz olsun.
Zeyno44 Kadeerr SeherMertcanMehmed ben son uc aydir sadece gaviscon ile yasayabiliyorum 😬😕 turkiyede doktor tavsiye etmisti,danimarkaya dondukten sonra aynisinin adi gavilie olanini aldim.icmezsem olecek gibi oluyorum valla.
SeherMertcanMehmed Sağolun kızlarr. Marketten alıyorum soğuk denedim fayda etmedi şimdi ılık deniycem inşallah iyi gelir çok kötü yanıyorr ne yemek yiyebiliyorum ne de nefes alabiliyorum 😓
Gozdeerdem SeherMertcanMehmed burda okudum canım çiğ badem de iyi geliyormuş ben denemedim ama faydalı sonuçta denerseniz belki iyi gelir