Nisayktlpp Maysaamoms5 canım 26+3 üm eve ilk haftalarımdan beri ceennet hurması çekiyo canım kurusunu değil 4 gözle bekliyorum bende oluşmasını🙊🙊
ilyesta Maysaamoms5 ne zararı olacak ki ye hiç birsey olmaz. Diğer hurma da rahmi yumuşatıyor ama 1-2 tane yemeyle birşey olmaz onda da
MelisY Maysaamoms5 normal hurma acilma yapiyor ben suan normal hurma tuketiyorum 37+3 um cennet hurmasi farkli birsey caniniz cektiyse tabiki yiyin zararini bilemem doktora danisabilirsiniz ama en azindan tatmaktan birsey olmaz :)
Maysaamoms5 Nisayktlpp normalde açılma olsun diye son aylarda tüketiyorlar ya emin olmak istedim kurusudur heralde bu değildir
Milosee Maysaamoms5 ben cennet hurmasıni duymadım normal hurma diye biliyorum ama bende bekliyorum çıkmasını çıksın yicem hemen
bebekveannesiii Maysaamoms5 sen şu kışın çıkan hurmayı diyosun değil mi yanlışlık olmasın razaman da olan hurma açılma yapıyo düşüğe sebep oluyomuş. Diğer hurma bişey olmuyo ben çok yerdim
Maysaamoms5 MelisY dediğim zaten meyve Medine hurmaları değil yani 😬 onun için merak edip sordum zaten bazıları yeme diyor ikiside açılma yapıyor dediler
bebekveannesiii Maysaamoms5 1-2 taneden bişey olmaz herşeyin fazlası zarar diğer hurma açılma yapıyo düşüğe sebep oluyor