minikoglummm Bugün görüş günümüzdü miniğimizi. 1900 gr 44 cm dedi doktorumuz haftasına göre uyumlu dedi🧿 aynu haftada olan var mı sizin miniğinizin boy kilo nasıl 😍
Stella_0 minikoglummm Bende en son tam 30 da gittim 1500 kg ve 40 cm boyu dedi doktorumuz. Şuan 30+4 tam 32 de kontrolüm var bakalım o zamana ne kadar olucak 🥰 Maşallah evlatlarımıza 🧿
Sevda87 minikoglummm bende çok merak ediyorum pazartesi gidicem kızımı görmeye en son 29 haftalıken gitmiştim 1600 gr dı boyuda 39 du pazartesi tam 32 haftalık olucaz bakalım kaç kilo olmuş
Selinayyy minikoglummm Tam 32 haftalığız şuan kızımla salı günü kontrolümüz var bakalim ne kadar olmuş çok merak ediyorum en son gittigimde 1300 kiloydu🐣🥰
Adamiranin__annesi Benimki 31 haftalık. 28 de gittiğimde 1400 Du şuan kaç olmuştur bende çok merak ediyorum aslında 🙂
Sevda87 minikoglummm evet canım benimki önden gidiyo biraz şekerden şüpelenmişti doktorum şeker yüklemesinde bi sıkıntı çıkmadı diyet yapıyorum şuanda ekmek pilav makarna yemiyorum haftasıyla uymlu gitsin yeter normal doğum yaptığım için kilolu olması iyi bişey degil benim için
Annesihemsire 32 deyim Dr biraz minyon dedi 1700 gr. Zaten bende minyon olduğum için sorun görmedi. Ama kilo alımı takibi yapılacak haftalık kontrole gidicem artık.