Emirela0206 Kızlar dünden beri açık sarı uzayan sümüksü jel kıvamında akıntım var ve yoğun bir şekilde nişanım geliyor olabilir mi bu şekilde yaşayan var mı?
Baymehal Emirela0206 Büyük ihtimalle nişandır doktor da bana demişti sarı veya kahverengi sümüksü yapıda oluyor fark edliyormuş zaten sancıların ve suyun geldiyse git hastaneye gitme derim
Pinar02 Emirela0206 benimde var ama dayanilmicak gibi degil ne durumda nasil bi sancida hastaneye gidilir bilmiyorum bende burda yorumlari okuyorum 39 haftaligim
Bayanbt Emirela0206 nişanınız gelmiştir zamanı da gelmiş zaten ama kahverengi/ kırmızı oluyor mutlaka yoksa beyaz olan nişan değil bende bir haftadır çok yoğun geliyor 38 deyim
Baymehal Emirela0206 doktora git o zaman açılman vs oluyorsa müdahale ederler şahsen ben suyum patlamayana kadar gitmicem 😅
Emirela0206 Pinar02 İlk doğum olduğu için ben de Pek bilgili değilim ama ihmal de etmek istemiyorum açıkçası
Emirela0206 Bayanbt Kahverengi veya kırmızı değil ama nişan sarı renkte oluyor muş bildiğim okuduğum kadarıyla
Bayanbt Emirela0206 sarı olanda vardır belki ama çoğunlukla kahverengi ya da kırmızı kılcal kanamalar oluyor . Sarı mukuslu olan akıntı nişan değil bence . Siz sancılarınızı takip edin nişan geldikten sonra doğum başlıyor sancılarla rahim açıklığı artıyor demektir
Emirela0206 Baymehal bence ihmal etme senin de ağrın falan olursa doktora gitmeni öneririm çünkü geçen gün acile gittiğimde yanımda bir kadının bebeği 4 kg haznede kalmış haberi olmamış ölmüştü karnında hayatta hiçbir şey ihmale gelmemeli cnm
Baymehal Emirela0206 yok ağrım oluncs gidiyorum zaten ama doğuma yakınım suyum patlasa koşarak giderim diğer türlü çok çektiriyolarmış