Taila benim de plesentemda geçmeyen küçülmeyen 2 aydır devam eden kanama var böbreklerimde büyümem var ve en son geçen hafta gittiğimde bebeğimin karnında parlaklık olduğu söylendi karında parlaklığı hiç duymamıştım demiştim hatta herkese karındaki bağırsak parlaklığıymış ve araştırmalarıma göre de eğer kanama yaşamışsak bebek kanı yuttuğu icin olurmus sonradan geçebiliyormuş arkadaşım ebe doktoruna sordu geçer o demiş kan yuttuğundan oluyormus yada kendi idrarını yuttuğundan her defasında hastaneye gidişimde hep bi sorunla karşılaşıyorum gitmek de istemiyorum bi görsen ultrason kağıdında karnındaki parlak delik gibi resmen ama buna şükür Allah sevdiği kullarını imtihan eder Allah verdi bize bebislerimizi inşaAllah iyi olurlar bende randevu alıp parlaklık icin gidicem bakalım inşaAllah kanamayı takmıyorum artık çünkü defalarca doktor değiştirdim kimisi takma kasma dedi kimisi bebeği besleyemezsen ölür dedi en sonki kanama durmuş ama pıhtı atmış birsey olmaz dedi bende sasırdım Allah’a bıraktım artık çünkü psikolojikman yerlerdeyim🤷🏻♀️🤦🏻♀️