Mucizebeklerkennn Benim gibi 34. Haftada olan var mı?? 10gun geriden geliyoruz 1800 kilomuz 🤔 takmamaya çalışıyorum ama kilosunu çok takıyorum gerçekten. 😑 Ah be kızım anana neden bu kadar çektin 😅
Tiiffany Mucizebeklerkennn Merak etmeyin cok hızlı kg alıyorlar. Emzirince hemen kilo alır :) sağlıkla büyüsün
JaleTogrul Mucizebeklerkennn saglikla kucagina al kuzum insallah ve kilosuna hic takma ben 2 gun once 38+4te dogum yaptim 3000 gram ve bebegim masallah cok saglikli.. gozleri fildir fildir😂 kilolu olmasi saglikli olmasi demek degil sonucta hem kucuk bebekler daha cabuk toparlaniyor🥰
Sarahh Mucizebeklerkennn merak ediyorumda o butonu neden erkenden koyuyolar en azından 36 haftada felan çıksın
Gzm012 Mucizebeklerkennn bende bugün 34 haftalık oldum banada buton gelmiş 🤗 32de gittiğimde 2100 gram demişti
Mucizebeklerkennn JaleTogrul valla doktor 2500 olur mu bilmem dedi nasıl yani o kadar küçük mu olacak dedim 😓 abartıyor mu yoksa gerçek bu mu bilmiyorum şuan hedefimiz 2500 kilo 😇 inşallah 38 e kadar durur bebişim de o zamana kadar kilo alır 😓
TVEsraelizan_yusuf Mucizebeklerkennn ilk hamileliğimde benim kızım için hep öyle söylediler 7 gün geriden geliyordu kilosu az dediler ama doğduğunda 3300gr doğdu
Kevserblt Mucizebeklerkennn bizde 31 haftalığız ama bı hafta geriden geliyor bir buçuk kilo bende üzülüyorum ama doktor herşey yolunda diyor
eylulicten Mucizebeklerkennn bizde 34 deyizz. Kilo onemli degil onemli olan olgunluk dedi doktorum. 2700 olup kuveze giren de var 2450 olup girmeyen de 😊