Merve201119 Sahranr benim.oglumun aynıydı 35.ci haftada gittiğimizde doktor CD bile vermişti doğdu 6 gun sonra ayniydi
Mello29 Sahranr ya cok tatlisiniz güldünüz beni 😂 yavrum benim ultrasondan öyle cikmis çok tatli bir bebis olacak dogunca 🥰
Damla1995 Sahranr ben 3.ye hamileyim ilk oglumda net yuzunu gormustuk ve mimikler falan aynisiydi ayni dogmustu 😍 ikinci ve smdikinde yuz gormek nasip olmadi malesef 😬🙈
68selda06 Sahranr ultrason da kafası uzaylı kafası gibi görünüyor ama öyle değil küçük oluyo kafası farklı oluyo
Burcumusic91 Sahranr benimki 3 haftadır baş aşağı olduğu için yüzünü göremiyoruz . 37+2 , artık doğurunca görücez 😊
Yeso59 Sahranr aynı şey bizdede oldu dün gittik aşırı çatık sinirli korktum yani daha sempatik bekliyordum
Sahranr Yeso59 dimi ama 😂🤣dövecek gbi bakıyorlar bizde böyle beklemiyorduk hatta yukarıda resmini attım bak canım
Yeso59 Sahranr hehe baktım cnm evet biraz kızgın ama ultrason danda öyle olabilir birde suyun icindelerya doğduktan sonra bence gayet tatlı olcaklar 🐣🤣
Zuzuu86 Ay böyle görünce çok sabırsızlanıyo ınsan oğlumun bebeklıgıyle yan yana getırdık bu kadar mı benzer bakalım ☺️