Rmysbyzt Kızlar progestan kahverengi çamurumsu leke yapar mı ? Bazı yerlerde okudum içeriyi temizliyormuş kalanla birlikte kahverengi akıntı gelebiliyormuş vs. Yani 8 haftalığım ben bir türlü lekeler geçmedi.
Nsvxgxh Rmysbyzt canim ben baştan beri kullanıyorum şu an 14+0 dayız hiç öyle bir akıntıya rastlamadım sadece ilaç akıntısı oluyor beyaz geliyor normal oda yine de doktoruna danişmakta fayda var
Sureyya1 Rmysbyzt ilk lekelenmeniz ne zaman basladi agriniz varmi kirmizi renk akinti olmadikca kirkmayin diyolar bisey olmaz insallah
pkos_dunyam Bende aynı şekildeyim kalp atışını dinledikten sonra kanamam oldu progestan fitil kullanıyorum sürekli çamur gibi akıntıyla lekelenmem oluyor korkuyorum bende
zeynepozaydin Merhaba, ben 12. Haftaya kadar kullandım aralıklarla kahverengi akıntım oluyordu. 12. Haftadan sonra hiç olmadı. Ama progesteranla alakalı mıdır yoksa tesadüf mü bilemiyorum
Rmysbyzt Sureyya1 5. Haftadan beri var aslında geç döllenme olmuş benim 7 haftalık görünüyorum şuan. Ağrıda eşlik ediyor buna
nilsmomy Rmysbyzt progestan yapmaz başka bir şeyden kaynaklıdır lekeniz benim lekelenmem vardı progestanla kesildi
nilsmomy Derya0-7 benim hemen kesildi zaten ilk iğne verdi doktorum onu oldum sonra fitile başladım iğneden sonra daha görmedim
Bade- 10.haftada çok fazla kanamam oldu. Progestan iğne yaptılar bir tane. Her gün hapını içiyorum o günden beri. Şuan 13.haftadayım bugün yine kırmızı renk kanamam geliyor. Şimdi hastaneye gidiyoruz.
Mello29 Rmysbyzt bende söyle bir sey yapti gece yapip yatiyordum sabah kalktigimda ilk tuvaletimden sonra peceteye kahverengi camur gibi leke geliyordu 4 sabah böyle devam etti hatta korktum idrar testi falan yaptirdim temiz cikti neyse sonra gece yatmadan 2 saat önce yapmaya basladim ve gecede 2 kere falan tuvalete girdim öyle gecti.
Rmysbyzt Mello29 evet benimde gece yapınca sabah gidiyorum wcye bu sefer çok çamurumsu gelşyor hemde su gibide geliyor muhtemelen progestandan dolayı su gibide akıntı oluyor ama. Bende mi yatmadan 2 saat önce falan yapsam acaba. Sabah yapınca sorun yok ama akşam yapınca oluyor
Mello29 Rmysbyzt Ay sizinde ayniymis iste benimde tam böyleydi bi deneyin bu gece yapın 2 saat uzanin sonra tuvalete girin ya da ne zaman tuvaletiniz gelirse ama sabaha kadar beklemeyin. Doktoruma söyleyince bunu kontrole gittim kanama alanim kücücüktü öyle olunca idrar testi ve kültür testi istedi benden temiz cikti cok sükür.