Narenciyesunumsever Kızlar eşimde uçuk var eli zaten istemsizce 7 24 ağzında bana bulaşırmı bugun öptü beni cilde falan bulaşırmı
Fatma0090 Narenciyesunumsever bende olmadı cok şükür de gorumcemde hamileyken oldu ucuk ama bi sorun da yaşamadı krem vermişti doktoru kullandı gecti
nadrun Ben kendim çok uçuk çıkarırım daha yeni uçuk çıkardım geçti ama uçuk kremlerini kullanmıyorum o kar zarar verebilir diye şuanda bişey yok iyiz yani.. bebekleri çocukları ucuklu öpmek çok riskli bir durum dikkat etmek lazım ..
Narenciyesunumsever nadrun elinize yüzünüze bulaşmıyor mu peki gebelikte çok tehlikeli diyolar korktum biraz
nadrun Narenciyesunumsever bulasmiyor mesela benim hep dudağıma çıkar , 5 aylık hamileyim hamileyken ilk kez çıktı ama.dikkat ettim elimi tutmadım yüzümü yıkarken silerken falan degdirmedim 4 yaşında çocuğum var mesela onu hiç opmedim falan bı sorun olmadi
Narenciyesunumsever Minikbebegim1999 dudağınıza mı bulaştı benim yüzümü öptü umarım bulaşmaz ya çok korkuyorum yüzüme bulaşmasından
Fatma0090 Narenciyesunumsever diyorum ya bı sorunu olmadı cok şükür bebegi de 6 aylık olucak suan cok şükür saglıklı da