babymom_ Dün doktor kontrolümde ferrum kan ilacı başlamamı soyledı kızlar eşim eczaneden almış ama günde kaç adet aç mı tok karnına nasıl alınacıgını yazmamişlar kullananlar varmı nasıl kullanılyo bilen varsa paylaşabılırmı ?
melisa_dzgn61 babymom_ aynısını ben kullanıyorum canım benim şu an aç karnına içeceksin sabah aç karnına içeceksin 🥰
Derya babymom_ günde 1 tane aç karnına eğer midem bulanıyor içemiyorum derseniz kahvaltıdan yarım saat sonra da içebilirsiniz 🌺
Buseyvz7 babymom_ doktorum bana ilk başta gece yatarken 1 tane demişti kan uyuşmazlıgım oldu için sabah aç 1 aksam yatarken 1 olmak uzere 2 taneye çıkarttı günde
babymom_ melisa_dzgn61 İntertten baktım yemekten sonra yazıyo deyınce ondan sormak istedim canım Sagol teşekkürler ☺️Kaçinci haftada başladınız acaba👍
Meriy05 melisa_dzgn61 merhaba bana da doktorum yazdı kullanıyorum 5 haftalığım yeni öğrendim hamileliği çok şükür. İnternette daha sonralarda kullanmaya başlandığı yazıyor, siz ne kadarlık hamilesiniz acaba doktorunuz ne zaman önerdi
Nsvxgxh Günde 1 defa sabahları aç karnına kahvaltıdan bir iki saat önce kullanıyorum. doktorum da öyle önermişti.
Snglhfs babymom_ ya bna hapıda şurubuda dokuntu afedersınız cıkartıyo hiç kan ilacı içmeyen varmıı bn nasıl yapıcam ya tok da dokunuyo
heyzil06 Snglhfs merhaba. Ben de dün ferrum kullanmaya başladım bugün kaval kemiğimde kaşıntı kızarıklık gördüm yan etkilerinde de var bu ama ondan mı oldu bilmiyorum sizin de mi bir gün sonra kaşıntı yaptı
nutellaningizlitarifiyim babymom_ merhabalar Ferrum Demir ilacı kan değil ama kan içinde faydası var tabiki prospektüsü okursanız orada da Demir takviyesi olduğu yazıyor aç karnına günde 1 tane süt ürünlerinden 2 saat uzak bir saatte içilmesi gerekir eczanenin bu bilgiyi vermiş olması lazım bana böyle söylendi bilginiz olsun 😊
Mucizemiz-Uraz babymom_ sabah aç karına 1 kere, süt ve süt ürünleri ile birlikte değil en az aralarında 2 saat geçmesi gerekiyor diye not yazılı benim ilacın üzerinde bilginiz olsun 🌸
heyzil06 Snglhfs kaşıntı şikayeti nadir oluyor galiba genelde mide sorunları yaşıyor herkes off ne yapsam bi kaç gün ara verip bi daha mı denesem acaba gene kaşıntı yapacak mı diye
Hazalerciyes babymom_ sanah aç karnına ama benim doktorum şöyle demişti sabah mide bulantısı yaparsa öğlen aç karnına o da yaparsa akşam aç karnına :)