Merve4303 Eminemucan insallah sen hic bir sekilde moralini bozma hep yuksek tut bebeginde allahin izniyle cok guzel kilo alıcak
Hacer7 Merve4303 inşallah bir şey bitmeden diğeri başlıyor ,, moralimi bozmamaya çalışıyorum çok zor gerçekten 😐
esmaozan canm benmde geriden geliyor bebek doktormun ultrsonunda 4 hafta geri cikmsti hic kilo almyordu sonra dooplere yolladi beni orda da bebekte hic bir sknti yok gayet saglikli 3 hafta geriden geliyor dedi karin cevresi gelismiyordu hala da öyleyiz bugun kntrolden geldim 2100 gram olmuş 2 3 haftadir yemedgm kalmadi ama almayinca almiyor cocuk bu hfta sezeryan yapmayi dusundu sonra dedi pazartesi gene gel o zaman bakalm duruma yine dedi gun vereym alalim dedi 30.cu hftdan beri geriden geliyoruz şuan 35+6 olduk 37 de gun verip alacak cok uzulme bazen genetik olabiliyor kuvezde kalmycak kadar kilo alsa yeter inş bol bol muz ceviz ballı süt balık et bulgur pilavı hep bu tür seyler ye inş duzelir ama stres yapma cocuguda stres yaparsn 😉
Hacer7 esmaozan beni dooplere yönlendirmedi doktorum benim de bebeğim 2 kilo olsa razıyım gerçekten ,,çok iyi besleniyorum bende ama almayınca almıyormuş inşallah düzelir allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah
esmaozan Hacer7 amin canm inşallah ama dooplere yonlendirmesi lazm onun cihaznda farkli oluyo cunku ha ondada bisey cikmazsa bnmki gbi sadece kilo almyordur inş 2 kilo oldumu yeter cani icinde olsun inş duzelir canm doktora sor neden dooplere yonlendrmyosun diye yada baska doktora git baska secenek yok cnku
Kadze Hacer7 bundan bahsediyorum ben insanlara işte doktorkarda bi tuhaf..sen doktorunu değişstır bence doppler ultrason daha ayrıntılı gerçekten gerilik varmı sölüo 300 gram eksik ckıo normal ultrason da benim bebegmin kilosu gerilik görülüyor dopplere yonlendrmeden bebegı erken alcaz demesi saçmalık sen bence baska bi doktora git yada kendin perinatolojı bul doppler yaptır seni ztn smdiye kdr yonlendrmesi lazımdı
esmaozan Eminemucan valla canm yalan olmasn 33 te 30 gorunuyordu diye hatrlyorum mesela 33 te daha 1600 gramdi cocuk
Hanifeak Eminemucan alakasız ama birşey merak ettim kan ya da vitamin ilaçları filan kullanıyor musunuz
Lalelal Eminemucan Canım benim bir arkadaşımın bebeği 2 hafta geriden gidiyordu profesöre göründü doktorun dediği her gün sabah kahvaltısında haşlanmış 2 adet yumurta yemesi en az 2 dilim beyaz peynir ve her gün muz tüketmesi.2 hafta sonra kontrole gitti ve normal haftasına ulaşmış demiş doktor sende bu ara sıkı beslen sütü de ihmal etme derim Allah yardımcın olsun her şey yoluna girer inşallah stres yapma ki bebek de iyi olsun ❤️🤲
Eminemucan esmaozan anladım canım hepimize hayırlısı neyse o olsun sağlıklı bu sekılde dogsunlarda tek duam 🙏
Sevvo Eminemucan canm merak etme güzel ve düzenli beslenirsen hiç bi sorun olmaz benim oğluma da öyle 2 hafta gerilik denildi detaylı ultrasonlara soktular belki erkenden alırız bebeği dediler ne biliyim o kadar çok korktum ki bsy olur diye. Sonra başka doktorlara sa gittim hepsi geri olduğunu söyledi ama tam sinirda dedi 2 hafta gerilik önemli değil ddi. 3 haftadan sonrası sıkıntı dedi. Sonra düzenli beslendm 2 haftada çok çabuk haftasına döndü. Kaşar yumurta muz ve mevsm sebze meyvesi tükettim. Özlellikle sabah akşam 1 kaşık pekmez içmeni tavsiye ederim. Şuan oğlum 6 aylık ve 3 300 kg dogdu. Stres yapmamani öneririm ..
Eminemucan Sevvo beslenme olarak bi skıntım yok canım ama yinede tavsiyelere uyucam çok teşekkür ediyorum 🙏bu hafta gttigimde 2hafta geriliğini söyledi ıkı hafta sonra çağırdı 2haftadan daha fazla gerilik olursa ozaman alırız dedi inşallah herşey düzelir
Eminemucan Sevvo seninde Bebişin ömürlü olsun Allah sağlıklı bi şekilde büyütmeni nasip etsin tüm evlatlarımızı