Bade- Merhaba arkadaşlar, 10.haftada bir kanama yaşadım. Çok fazla kanamam oldu, birden boşaldı. Ama çok şükür bebeğimi kaybetmedim. 13.haftadayım az az şuan kanamam gelmeye başladı yine 😔 Var mı hamilelik sürecinde böyle kanama yaşayan?
Gul47 Bade- bende 10.haftamda kanama yaptim yatisim yapılmıştı serumlar progestan ve iğne verilmişti sukur atlatmistim bol bol su için kanamayi hemen keser bide yatak istirahati yapın
Siem24 Bade- 12. Haftamda yoğun kanama yaşadım ben de 2 hafta geçti kese kahverengi lekelenmelerim bitmedi malesef… çünkü kese etrafı kanama alanım geliyor az az doktor kahverengiden korkma dedi ama artık bitsin istiyorum 😞😞
Bade- Progestan iğnesi vurdular bir kez, o günden beri de ilacını kullanıyorum. Birazdan hastaneye gideceğiz 😔
Siem24 Bade- benim ilki nerdeyse 3 bardak bayrak kırmızısıydı ama o bir gün oldu ve Ogün hasar aldım işte kese kenarında progestan iğne falan derken 2 haftadır hiç aktif kan yok fakat kahverengiler geliyor hep ne zaman biter bilmiyorum.. sizin ikinci kezse kırmızı ihmal etmeyin sakın bana kahverengi oradaki eski kan atıyor dediği için sabrediyorum
Bade- Qnl gidiyoruz şimdi. Çok korkuyorum. Allah korusun. İlk kez dün progestan içmeyi unutup uyumuş kalmışım. Ondan olabilir mi acaba?
Eliff_5634 Progestanï bende kullanıyorum ama alttan alıyorum Alttan daha iyi bende ağızdan alınca çok yan etkisi var bide doktor sana iğne verdimi
Bade- Eliff_5634 1 tane iğne yaptılar, sonrası progestan ağızdan içiyorum. Alttan hiç bahsetmediler. Nasıl yan etkileri var? Mide bulantısından ve mide yanmasından çok fenayım. Böyle yan etkiler mi yaşadınız?
Eliff_5634 Evet aşırı mide bulantısı yapıyor baş ağrısı yorgunluk ağır bi ilaç sen bi doktorunla konuş derim alttan alabilirmiyim diye