Zulubik Teslimenursevil doktorum kanaman bitip ilk adetten sonra deneyebilirsiniz hiç sıkıntı yok hatta daha çabuk hamile kalırsın dedi. Öyle de oldu.
pinar0927 Teslimenursevil kürtaj olduysan 3 ay beklemelisin bence ama kendin düşük yaptıysan bir adet sonrası tekrar deneyebilirsiniz
S1907 Teslimenursevil doktorum bana hemen kalblrsn beklmene gerek yok dedi ama keşke onu dinlemseydm ertsi ayda kimyasal gebelik geçirdim,bence kesnlkle 3ay rahmin toparlanması için beklenmeli erkende hamile kalnır ama vücudun toparlandığınu düşünmüyorum
cahillesohbetikestim Teslimenursevil ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı doktorum 3 ay beklememiz istedi ben 5 ay bekledim bu sürede folik asit kullandım ve tekrar gebe kaldım çok şükür oğlum doğdu 8 buçuk aylık ve ben ikinciye gebeyim. Rabbim sanada nasip etsin inşallah 🥰
Zulubik Teslimenursevil ben hiç adet görmeden hamile kaldım bu arada. 8 haftalikken boş gebelikten düşük yaptım. Kanamam bittikten sonra yaşadığımız tek bir korunmasız ilişkiden hamile kaldım. Yumurtlamisim o ara. Herhangi bir sorun da yaşamadım.
Nokta43 Doktorlar 3 bazıları 6 ay kadar bekleyin diyor benim doktorum Rahim kendini toparlamadan hamile kalamazsın zaten demişti kurtajdan sonra 15 gün ilişki yasak zaten
S1907 Teslimenursevil olmuyor demiyorum oluyor tabiki ama herkesin bünyesi aynı değil en doğru kararı doktorunuzla alırsanız,pskolojinizde çok etkili burda çünkü
Seyma0323 Teslimenursevil evet canım çok şükür şu an nerdeyse 31 haftalık darisi başına🙏 Bebek sağlıksız diye düşüyor, öyle oldu diye hep öyle olacak değil, hiç kafaya takma🥰
Zehross03 4 gebelik gecirdim hepsi 2 3 er ay arayla oldu (biri kimyasal) digerleri düsük. En sonuncuda 20 gün önce kürtaj oldum ve suan korunmuyorum bakalım 1 haftaya belli olur kalacakmıyım doktor 1 ay beklesen yeter dedi
Merve_kaya Teslimenursevil benim de aynı şekilde şu an ki hamileliğim de 5 ay sonra oldu . Tabi sizin isteme durumunuza göre değişir.
Teslimenursevil Merve_kaya biz hemen istiyoruz ama kanamam bittikten 15 gün sonra denemizi önerdi doktor
ecemsuuuuu Teslimenursevil ben de düşük yaptım ama haftam büyüktü 22 haftalikti doktorum 6 ay korunucaksnz dedi ama biz korunmadik ve 40 im çıktıktan sonra hemen hamile kalmışım şimdi 24 haftalık olduk çok şükür ama buda riskli erken doğum riski var 😏😏