02.10.2022 günü sabah eşimle kahvaltımızı yaparken ben birden benim günüm geliyor adetim göre 38 ultrason göre daha küçük haftası dedim. Eşimde Bi gidip acile gösterelim dedi. Ben gidip gitmemek arasında çok kararsızdım halbuki 2.sezeryanım olucaktı🙏Kendi kendime yaparsın dedim ve kahvaltıdan sonra evi bir güzel temizledim doğuma alırlarsa temiz olsun evim diye😂ama hala diyorum hemen almazlar gün verirler rahat ol diye… Acile gittiğimizde hemşire sancın varmı dedi yok sadece kasılmalar var oda aylardır var dedim. Sancın yoksa doktor bakmaz dedi yinede seni nst bağlayıp alttan muayene edeyim dedi. Bende rahatlıkla nst bağlandım hemşire sen nasıl hissetmezsin sancı 100de dedi ben şokkk 🤷♀️iki nst çekti o kadar sancı çıkmışki alltan baktı kapalı dedi. Doktora söyledi doktor ultrasona aldı bakındı haftan küçük ama seni almamız lazım sen eski sezeryanlısın rahmin yırtılır bebekte sende ölürsün dedi. Şimdi seni ameliyata alıcaz dedi. Eşimi çağırdılar imza attı attık. Kan almak istedi hiç kanım yok hemşirenin biri geliyor biri gidiyor kan almak için her tarafım patladı zorla kan aldılar ameliyat için iki tüp kan istediler. O sıraya kadar giydirdiler yatırdılar serum taktılar damar yolu açtılar derken sonda takmak için hemşire geldi sodayı takınca öyle bir canım yandıki o an gitmek istedim eve yapamayacağım diye o kadar canım yandıki. O sırada sondanın ağrısı ile bebek kasıldı kasıldıkça sanki sancıları vardı ama sonda ağrısından hissedemiyordum. Ameliyat için herşey hazır olunca benide indirdiler sandalyeye ameliyat haneye girdiğimizde o ortamla daha panikledim ama ekip o kadar iyiydiki asla bir bağırma kızma olmadı. Doktoru beklerken orda son hazırlıklar yapıldı doktor tam hastaneye girdiğinde oğluşum suyunu patlattı 😂belden uyuşturcaklardı suyum patlayınca tümden uyuttular iyikide tümden uyutuldum yine olsa yine tümden uyuştursunlar isterdim çünkü ilk beldendi. Uyandığımda kendime çok zor geldim çok saçmaladım 😂ve herşey çok kolay ilerledi ilk kalkış bile çok kolaydı en zoru karna basma 3 kez bastılar ama o 3 kez basmak bana saatlerce gibi geldi. İlk sezeryanıma göre çok çok daha kolaydı ve tabi tecrübe… Şuan bebişim yanımda çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏kısaca böyle arkadaşlar 2 bebem var şuan ve anca fırsat bulup yazdım sorularınız varsa alabilirim🙏💙