Sellmaseellma SutlacimiYedimmiBen ben kaldım 3 senedir evliyim geçen sene 2.dozumu vuruldum bu senede hamile kaldım 3 senedie korunmasızdık hamile kalamıyordum aşıdan sonra oldu ve benimle birlikte arkadaşımda öyle o da hamile kalamıyordu bir problemimizde yoktu yani ama aşıdan sonra kaldık
isimyazmakzorunlumu SutlacimiYedimmiBen 3 doz oldum hem de 3.dozun son kullanma tarihi de geçmişti 😂 30 haftalık hamileyim
annesivekuzusu SutlacimiYedimmiBen bende 2 doz oldum istediğimiz zamanda hemen hamile kaldim çok şükür 😊
Sevim2211 SutlacimiYedimmiBen İş yerlerinde zorunlu tutulduğu dönem olmuştu aşının o ara 2 doz Bionteck oldum. Hamileyim ama Bionteck bi işe yaramadı hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra covid geçirdim gerçi Allah’tan hafif atlattım.
isimyazmakzorunlumu SutlacimiYedimmiBen yok bir sorun olmadı çok şükür. Eşim de iki ya da üç doz aşılıydı tam hatırlamıyorum.
Catharsis SutlacimiYedimmiBen ben 3 doz covid aşısı olmuştum kolaylıkla hamile kalabildim 😊 hatta hamileyken 4. Dozu da oldum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Doktorum hatta çok iyi yapmışsın Ekim ayında vakalar artacak dedi
Ozgediz SutlacimiYedimmiBen hiç duymadım ama 2 doz Sinovac yaptırdım, haftaya doğumum var Allah’ın izini ile.
Mamikooommm SutlacimiYedimmiBen ben evliyken 2 dozu da oldum çok şükür hamileyim şu an. Öyle bi kısırlık yaptığını falan düşünmüyorum.
haklisinesracim SutlacimiYedimmiBen Benim iki tane tanıdığım biontech olan var ikisi de çoklu düşükler yaptı ama sonra hamile kaldılar