yenihamileyiz Kızlar bana bu ilacı fizik tedavi doktoru verdi. Kendi doktoruma daha soramadım ama her gün 5 damla şeklinde vermiş kullanan var mı kullanmalı mıyım sizce yoksa randevu zamanını mı bekleyeyim?
zamaneannesi80 yenihamileyiz bende coledan d3 kullanıyorum 7 damla.. doktorum verdi zaten hamilelikte d3 kullanılması lazım.. size kendi doktorunuz vermedi mi
Baharshin yenihamileyiz bana doktorum vermişti ama ben memnun değilim aylarca kullanıp faydasını görmemiştim 12 damla sıkmama ragmen. Ama ne olursa olsun doktoruna sor kesinlikle kullanma bence en iyi kadın doğum bilir
hukukcuanne_06 yenihamileyiz hamileliğin kaçıncı haftasındasınız 12gaftadan sonra bana 4 damla olarak vermişti doktorum
yenihamileyiz zamaneannesi80 yazdım ama anlaşılmadı sanırım. Hayır fizik tedavi doktoru verdi hamile olduğumu söylemiştim. Kend doktoruma soramadım daha o yüzden kullanan var mı diye size soruyorum. Baharshin günde 12 damla mı? Fazla değil mi tam bilmiyorum da hukukcuanne_06 17. Haftayım
zamaneannesi80 yenihamileyiz fizik tedavi doktorunuzun verdiğini anladım zaten, tuhaf olan bu zamana kadar kendi doktorunuzun vermiş olmaması 17 haftalık olmuşsunuz şimdiye çoktan başlatması lazımdı.
hukukcuanne_06 yenihamileyiz d vitamininize ilişkin tahliliniz eksik olduğunu gösteriyorsa kullanmalısınız eksik olmasa ftr ci vermez zaten. Hamilelikte zararı yok kesinlikle, gerekli hatt. Doktorunuzun vermemesi yanlış olmuş
yenihamileyiz zamaneannesi80 hukukcuanne_06 d vitaminime bakmamıştı doktorum o yüzden vermemesi normal. Şuan takıldığım konu hamilelikte kullanılmamalı yazıyor reçetede o yüzden kullanan var mı diye merak ettim ve sordum olay bu ve 5 damla bana fazla geldiği için merak ettim tecrübeli olanlara sormak istedim teşekkürler
nadrun Banada doktorum 4 damla verdi ama sanırım artık d vitaminine sürekli bakılmıyor devlet hastanelerinde vs sanırım maliyetli bı testmis , o yüzdende sık sık artık bakilmiyormus aile hekimlerinde hiç bakılmıyor
yenihamileyiz nadrun aynen öyle herkes d vitaminine bakmıyormuş bunu fizik tedavi doktoru da söyledi. Ben kadın doğuma özelde gidiyorum ama ona rağmen bakmamış🤷🏻♀️
hukukcuanne_06 yenihamileyiz yok fazla değil ben eskiden on damla da kullanmıştım, hamilelikte d vitamini kesinlikle kullanılması gerekiyo 5 normal
Demirssmomm yenihamileyiz Ben kullanmıştm hamileyken zararını görmedim kaç binlik olduğuna bağlı günde kaç damla kullanacağın. Bende 3-5 kullanıyosum emin değilim şimdi
Demirssmomm yenihamileyiz benimkide öyleydi 1 şişe d vit bitirdim sonra coledana geçtik bizde 💁🏼♀️ Mayısta doğum yaptım herhangi bir sorun yok 🍀