68selda06 Yasminaydemir rahatsızlık verirse istifra edersiniz bekli mideniz kabul etmez yada istifra etmeye çalışın
68selda06 Yasminaydemir aslında hamilelikte işlenmiş gıdalar öneriliyor salam sosis sucuk falan paketli gıdalar da öneriliyor ama bazen kokusu cazip geliio maalesef yiyoruz
LauraG Yasminaydemir pisirilse de demeyin bence salam 😔 mide bulantisi ishsl beöirtileti olursa doktora gidin bi de bol bol su icin ve yogurt yiyin. Bugün hafif seyler yiyin haslama sebze gibi.
Deletedmom_1003 Valla bende bir paket aldım geçenlerde fazla tüketmemek hatta hiç tüketmemek gerekiyormuş ama nefsimi kırmak için ben yemiştim bişey olmadı ama bozuk olunca bilemedim
Yasminaydemir 68selda06 daha dün yedim bugün lavaboya çıktım ishalde yoktu hergun yoğurt yerim mutlaka dünde yedikten sonra yemiştim
68selda06 Yasminaydemir yok ozaman birsey olmamış endişelenme az yemişin demekki zehirleseydi istifra ishal falan yapardı mutlaka yada bulanti
Yasminaydemir 68selda06 fazla yemedm az yedim mantarla pişirip yedim biri getirmişti bana bilerek mi bozuk getirdi bilmeyerek mi bilmyrm Allah büyük
SutlacimiYedimmiBen Yasminaydemir canim zaten salam sucuk tarzi urunlerin hamilelikte yenilmemesin gerekiyor ki sen bozulmusunu yemissin hastaneye bi git canim yada ne bilim kustur kendini
Yasminaydemir SutlacimiYedimmiBen dün yedim bugün lavaboya çıktığımda büyük abdestimde vardı gördüm şuan bende bı şikayet yok bebekte iyi masllah hareketli ne gibi sorun olur ki ilk defa yedim yoksa eve almiyorz
SutlacimiYedimmiBen Yasminaydemir toksoplazmaya yol aciyor canim ama sürekli yemedigin birsey degilse sorun cikmaz canim birde iyiyiz diyorsun yoktur birşey 🌸
Yasminaydemir SutlacimiYedimmiBen sürekli yediğim bişey değil iki defa felan yedim oda nefsim için iki parça felan çok şükür biseyim yok ishal bulantı başka rahtszlik yok bebekte masllh hareketli yoksA çoktan gitmiştim hastaneye
Evremmerve19 Yasminaydemir 20 haftalıkke suçuk yemiştim ve bozuktu bı kaç saat sonra kusmayla gittim isal ama bunları çok şiddetli yaşadım doktorum bebeğe baktı çocuk iyi ama sıvı kaybettiğin için suyu çok tuketmelisin dedi suyu içiyordum sadece kusuyordum öyle öyle atlattım
Yasminaydemir Evremmerve19 bende bu belirtiler yok buyuk abdestim normal şeklinde ben bozuk olduğunu bilmyrdum dün yedim eşim bugün söyledi bozuk olduğunu dolaptaydi ama biri getrmsti hemen dolaba koyduk bilerek mi getrdi bilmyrm çok bişey yemedim