Bulutalazinannesi Merhaba kızlar, az önce köfte yaptım ön kısmı biraz hızlı pişti ama içi pişsin diye diğer tarafını düşük ateşte pişirdim. Sonra aklıma içinin pişip pişmediğine bakmak gelmedi ve ben 4 tane yedim. Eşime de ayırmıştım oda baktı pişmemiş içi çiğ dedi. Acaba bi sorun olur mu tereddüt ettim 34 haftalığız bi fikri olan varsa söyleyebilir mi ? Ne yapabilirim ?
deletedmom6295 Bulutalazinannesi toksoplazma ilk haftakarda daha büyük sorun ama ilerleyen haftalarda durum nedir bence doktorunuzla bir görüşün
nurucararslan Geçen bende de aynı sorun oldu canım yedikten sonra fark ettim ama bi sıkıntı yaşamadım
Bulutalazinannesi nurucararslan Tereddüt ettim Bebiş oynuyor çok şükür ama ne bileyim son zamanlar ya artık herşeyi takar oldum
Bulutalazinannesi arastiran_anne aslhnyz MbsN Krispiim16 Yani bi 10 dkya yakın pişti ateşte pişti sonuçta inşallah bişey olmaz 🙏 Rabbiö hepimizi korusun valla can taşımak kolay değilmiş. Cevaplarınız için teşekkür ederim
MbsN 39 haftaligim herseye dikkat etim ama son 2 haftadir cig veya konserve herseyi yiyorum birsey olmuyor Doktor fazla yersen olur dedi ama boyle az bisey kariin doyurcak kadar olmuyor
aslhnyz Sirkeli su içebilirsiniz biraz ben dışarda yemek yemek zorunda kaldığımda eve gelince sirkeli su içiyorum hani mikrop bakteri öldürür sirke diyorlar tıbbi olarak bir faydası var mı bilmem ama benim içimi rahatlatıyor 😅
arastiran_anne Yemeseniz iyiydi ama artık yemişsiniz yapacak birşey yok.Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Tgcee Bulutalazinannesi bende bıkre yemstım tam emın olamadm koftenn tam pıstgnden ama bısey olmadı cok sukur ciğ köfte cok yemek istyrum ama yıyemefm ıcım rahat etmıyor🙁
Bulutalazinannesi [bilinmeyen] inşallah birşey olmaz tatlım çok korkutuyorlar insanı ya herşeye bi yorum yapıyorlar zehir ettik kendimize vallahi hamileliği
Bulutalazinannesi [bilinmeyen] anladım şimdi internetten araştırdım da bi yazı da son 3 ay içindeyse herhangi bir sorun yaşanmaz yazıyordu. Artık herşey Allahtan dua etmekten başka çarem yok 🙏
Bulutalazinannesi Tgcee ya canım artık dışarı da satılanlar da çiğ et yok bulgurdan yapılıyor ben her hafta yiyorum valla