Buseufuk1531 Merhaba kızlar hamileyken yüzüğünüzü ne zaman çıkarttınız ? 5aylık oldum çıkartmalı mıyım şimdiden ?
Meliyyke Buseufuk1531 3. ayda çıkardım çünkü olmamaya başladı. Birden şişersem çıkaramam diye korktum 4 aydır takmıyorum
Esr000 Buseufuk1531 ben sekinci ayıma kadar kullandım ama artık aşırı şişlikten sabahları parmaklarımı bile bükemiyorum😣
Nur_6 @Buseufuk1531 20+2 olduk yüzüğümü takıyorum şuanda elimde şişme felan yok bakalım ne kadar daha takabilicem ☺️
Nur_6 @Buseufuk1531 ben yatmadan önce çıkartıyorum sabah geri takıyorum gün gelir ödemle elim şiş olursa takamam artık 😂😂 ama şuan yan yattığımız için kol sabah şişiyor yüzük sıkıyo işimi garantiye alıyorum yani 😂
Son-ali295 Sanırım5 . ayda çıkardım ama biyerlere gidince tanıyordum son 1 aydır hiç takmiyorum benimde tek taş var alyans yoktu ama bende baya şişlik oldu zor çıkarmıştım 😁
Aslihanfs Yüzüklerim daraldı diye naz yaptım ilk oğlumda pırlantamı da alyansımı da çıkardım 5 aylıkken, yüzük takmayı çok sevdiğim için eşim yenilerini almıştı şimdi ikinciye hamileyim onları takıyorum 😂
Asli-beren Haftamdayim hala takıyorum. Kızımda sonuna kadar takabilmistim. Sıkmaya başlayınca anlarsınız siz zaten o zaman çıkartırsinz.