Kagan_pasa2 yazarım tabi şöyle o zaman Sabah kahvaltıda 2 tane organik haslanmis yumurta yada kiyma uzerine bi yumurta kirabilirsin,bol kaşar peynir,beyaz peynir,zeytin 7,8 tane,domates salatalik,labne peyniri ekmege surersin ben az ekmek yiyorum kahvaltida bi bardak acik cay, kahvaltidan 1,5 veya 2 saat sonra bi muz bi bardak gunluk sut,ogle yemegi kasar ekmek olabilir et sote pilav olabilir 4 tane kuru kofte yanina domates salatalik yada dunden ne ev yemegi varsa,sonra aksam yemegi gelmeden 3,4 tane ceviz yiyebilirsin,asil aksam yemeginde sezonda acilmisken balik ye bence protein deposu ben palamut yiyorum aldigim yer kilcigini cikarip temizliyor aksam hemen misir unu ile 5 dkda kizartiyorum(esim agzina bile surmez balik ama ben kizim icin yiyorum,corba bol salata olabilir ama baligi haftada 3 aksam yedim,balik olmaz ise kirmizi etli bi yemek yine protein kaynagi disarda isem iskender olabilir evde isem kuru kofte yada kirmizi etli bi yemek hangisi yaparsam kirmizi et yemegi kafama gore sebze yedigimde oluyor aksamlari bazen ispanak cikti pirasa olur,ben kafein almiyorum kahve tuketmiyorim sadece sabah kahvaltida bi cay bide aksam esimle bi bardak cay icerim,meyve olarak ne yiyim dersen kirmizi cekirdekli uzum tavsiye ederim hem kan yapiyor hemde bebege cok faydali gece yatmadan meyve yerim bide gunluk sutumu icer yatarim gunluk sutumun icine d vitamini katiyorum d vitaminim eksik eskiden yaz donemi gunde bi maden suyu iciyordum ama artik icemiyorum fazla su icmeyi ihmal etmiyorum sisemi her zaman doldururum,vitamin hapi yada balik yag hapi kullaniyorsan ayni devam ihmal etme bende etmiyorum bu sekilde son donemde beslenme seklim benim canim