Elvan2_ Kızlar bugün doktora gittim sancım vardı biraz ve 1 cm açıklık var dendi aynı durumu yaşayan varmı varsa ne zaman doğum yaptınız ?
ballimlerr2123 Elvan2_ bolca egzersiz yaparsan çok kısa sürede dogurursun ağrılara aldırış etmeden çömelip kalk saga sola yaylan pilates topu varsa çok işine yarar mesela şimdiden Rabbim kolaylık versin inşallah 🥰
Gulsumdamla Elvan2_ bende 38+3 teyim hafif geceleri ağrım var ama hiç rahatsız etmiyor 2 gün önce doktor muayenesinde sancın yoksa nst ne bakalım gidebilrsin bir hafta sonra gel dedi. Nstde de sancı hiç çıkmadı beklemedeyim. 1 cm ile hastaneye gitmeyin bence sancılar sıklaşırsa gidin . Bir an evvel sağlıkla kucağımiza alırız inşallah şuan ben 2 günde bir 1 saat sıcak suya giriyorum ve yürüyorum arada .merdivene ve suquata başlıyacam yarından itibaren. 🥰
Melikeak Elvan2_ bende 38+2 deyken perşembe sabahı 5 gibi küçük sancılarla gittim 1 cm açıklık var dedi sancılar sıklaşınca gel dedi ama eve gelince sancı falan kalmadı. Cuma tekrar gittim açılma 3 cm olmuş ama hala sancı yok. Çok az ara ara vurup geçiyor. Kanama yok su yok doktor bekliycez vakit var dedi 🤷🏼♀️
Ftmbtl Elvan2_ ben de 38+3 teyim dün gitrim doktora 1 cm açıklık var dedi. Sancım da çok az az çıktı ama 2 3 gündür vajinamda bi baskı hissediyorum ve hareket ederken sanki kramp gircek gibi oluyo. İnşallah haftaaya doğurim oluur😄 ne yapmak gerek acaba desteklemek için
Elvan2_ ballimlerr2123 yapıyorum da şuan sancım da gitti bakalım ne olacak acaba inşALLAH hayırlısı ile gelir de ❤️
ballimlerr2123 Elvan2_ belki sancı çok olmadan açıklığın ilerler belli olmaz o ama kesinlikle pilates öneriyorum 😊
Seleme101 Ftmbtl bende de bı haftadır bu belirtiler var 38+4 te 1 cm açıklık vardı şuan 39+1 bakalım bekliyoruz
Ftmbtl Seleme101 doktorum büyük ihtimalle haftaya doğurursun dedi ama bakalm. Bence sizin de sanki 3 4 gününüz var gibi😄🙄 hurma, merdiven inip çıkma, yürüyüş, pilates topu aslında her şeyi yapmak lazım😄
Seleme101 Ftmbtl benim kadara yürüyüş yapan yok herlade günde 1 buçuk saat yürüyorum sıcak duş alıyorum yetmiyor evi silip süpürüyorm 😬😬😬banamisin demiyor kizimm 😓
Seleme101 Ftmbtl banada demişti ya bugün içerisinde yada 1 hafta içerisinde dur bakalım 5 gün geçti 🥲😂
yagmur089 Elvan2_ 39 da dogurdun oglumu ve 7 aylikken baslamisti sancim ama snkn gibi bir cm acikligim vardı sen sürekli yuruyus yap az tempolu kosu yap