Soruyorumm ballimlerr2123 bilmiyorum ki normali mi bu karga burnu gibi bi aletle bakıldı sonra elle muayene edildi yaparken çok acımadı ama daha sonra agrımaya başladı suyum mu geldi anlamak için baktılar test yaptılar açıklık baktılar
ballimlerr2123 Soruyorumm parmaklarını içeriye soktuysa açıklık muayenesidir evet haftaniz gelxiyse dogumu tetikleyebilir benim öyle olmuştu ilk defa açıklık muayenesi yaptırdım açıklık vardı ertesi gün doğum yapmıştım
ballimlerr2123 Soruyorumm daha erkenmis zaten en hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲😊
Cansuu48 Soruyorumm bende 37+4 üm bugun acilde nst çekildi sancim cikti sonra ebe eliyle açıklık muayenesi yapti ama acıkligim hic yokmuş bebekte yukarda. Yarin gelin dedi doktor. Benimde sürekli çişim var gibi oluyor ama azıcık yapabiliyorum. Bel ağrım da var
DefneErva Soruyorumm Bana da ne zaman yapılsa hem ağrı hem de idrar varmış gibi hissediyorum. Ama dinlendikten sonra geçiyor. İyice bir dinlenin, iyi gelecektir 😊
Aselllminaaaaa Bende simdi geldim sanci sikayeti ile gitmistim sancim cikmadi 1 cm acikligim varmış eve geldigim de sumuksu yapida kahve rengi kan ile karsilastim 39+4 gitsem mi gitmesem mi tekrardan bilmiyorum