ZeynepKaya27 Ben ne yaşadığımı anlatayım. Ameliyathaneden odaya geldim ayılmıştım zaten (genel anestezi oldum) hafif ağrım vardı hemşire ağrı kesici yaptık birazdan etki eder dedi ve gerçekten 5-10 dk içinde etki etti. Annemlerle görüntülü konuştuk çünkü yurtdışındalar ve sağlık sorunları nedeniyle gelemediler doğumuma. Neyse işte öyle yattım. 6 saat sonra hemşireler geldi kaldırmaya. Başta ben kalkamam dedim, kalkarsın dediler tuttular hiç bişey olmucak dediler. Bende ha gayret deyip doğruldum. TABİKİİ ACIYOR. Biz burda rahat geçti diyorsak peri masalı da değildi tabiki. Ama ben burda dayanılabilen bi acıdan bahsediyorum yani insanı ağlatmayan orta seviye bi acıdan. Ayağa kalktım yürümeye başladım. Başlarda acıdı yürüdükçe açıldım çok fazla yürüdüm eşimle cafeye bile gittik çay içmeye yukardada yazdım. Zaten devamlı ağrı kesici yapıldığı için sorun yaşamadım. Wc gidişlerinde oturması doğrulması kalkması zor olduğu için yardım edecek kişi olması lazım yanında benimde vardı. Zaten tuvaletin yanında tutunmaya yer vardı oraya tutunarak oturup kalkıyordum yavaşça. Ama ertesi gün çok daha iyiydim. 3. Gün se artık tutunmadan oturup kalkıyodum tuvalette yani. Kendim kalkıp geziyordum. Hastaneden çıkarken zaten iyiydim eve geldim kendim duşumu aldım yardımsız jiletle tüylerimi bile aldım eğildim kalktım (tabi dikkat ederek). Yatağa yatmak biraz zordu onuda yavaş yavaş çözdüm. 1 hafta sonra o sorunda tamamen kalktı. Ama bütün bu süreç BANA GÖRE iyi ilerledi öyle dayanılmaz ağrılar acılar hiç yaşamadım.