Miniikmucizemm yesillimonn Çok sevindimm başlığı okur okumaz aklıma geldin direk dün bi yorumda konuştuğum kız kesin diye,😂 İnşallah sağlıklı şekilde ilerlemeye devam eder ve buraya bebişinin ultrasonunu atarsıın🤲 dikkat et kendine ağır işlerle uğraşmamaya devam❤️
yesillimonn Fgbebek-1 Adete 5 gün kala evde normal kaset test yaptım hayalet bir çizgi görünce kan vermeye gittim 4.44 cıktı değer dün evde tekrar erken gebelik testi yaptım bu sefer baya belli oldu çizgi dün aksam tekrar gittim kan testine dayanamadım 😃cıkan sonuç bu işte cnm
Fgbebek-1 yesillimonn benimde 7 gün var yaptım ama negatif gibiydi 10 dk sonra da baktım aynıydı geç döllenme olur mu acaba
Zaxoiiii yesillimonn bende adete 5 gün kala 4.4 öğrendim doktor negatif dedi ama ben var olduğunu hissettim şuan 15+1 haftalık darısı size inşallah
yesillimonn Zaxoiiii Ay 4.44 çıkınca umudu kestim burada kızlar sağolsunlar çok yeni olduğu için olabilir değerin 5 e cok yakın diyip umutlarımı yeserttiler😀ve dayanamayıp tekrar test verdim iyikide vermişim yoksa o stresle 4 gün geçmezdi bu arada hayırlı olsun sizin bebişinizde ☺️
Yagmurrr98 yesillimonn Çok çok yeni henüz hayırlı olsun bir kaç gün değerleri takip edin yükselme hızına göre 10 gün sonra kesesi gözükür 🙂🙂