Lavantam20 Bebeğe zarar verir mi kizlar doktoruma yazdım bugün yoğundu gormedi sanırım idrar tahlili yeni verdim temizdi sanırım mantar olmusum pazartesiye kadar bir sıkıntı verir mi 13.haftadayim
Ulkr__ Lavantam20 benim de var 33 haftadayım geçip geçip geri geliyor. Korkmayın ama temiz kuru tutmaya özen gösterin birde sabun duş jeli falan kullanmayın
Cagmer Lavantam20 30. Haftadayım ne enfeksiyondan kurtuldum ne de mantardan ne yaptıysam ne kullandıysam işe yaramıyor 😭😭
ZMM8888 Lavantam20 bir kaç haftadır bu illetle savaşıyorum iki kez fitil iki kez antibiyotik kullandım iki kezde vajina içi temizlendi ama yok geçici iki gün sonra tekrarlıyor artık kesip atasım var bıktım usandım kaşıntısı ayrı yanması ayrı akıntısı ayrı bir dert🤦♀️
Cagmer _edakrsu22 var olmaz mı gece kaşıntıya uyandığım oluyor günde belki 5 kez çamaşır değiştiriyorum
Cagmer Lavantam20 enfeksiyon için antibiyotik kullandım 2 kere mantar için krem verdi kendim sirke falan da kullandım ama yok geçmiyor hafta içi kontrolüm var bakalım ne dicek hayır bir de şiş ve kızarık canım acıyor artık
_edakrsu22 Cagmer aktardan hakiki elma sirkesi alın hakiki olsun ama onunla sabah akşam pamuğa dökün pansuman yapar gibi vajinanin etrafını silin birde aktarda kükürt sabunu var onunla yıkanin benimde vardı bu yöntemle kurtuldum çok şükür
Cagmer _edakrsu22 sirke de kullandım sürdüğüm anda ⅗ dakika kıvranıyorum acıdan ama doğalını kullanmadım bi de onu deneyim teşekkür ederim.
_edakrsu22 Cagmer bende aynı şekilde başta marketten aldım ise yaramadı hakiki ise yaradı yinede deneyin belki işe yarar
Edau9 ZMM8888 vajina içi nasıl temizleniyor acaba bende de var haftalardır geçmiyor da merak ettim iç çamaşırı değince bile deli gibi kaşınıyor artık delircem
ZMM8888 Edau9 spekulumka açarak ilaçlı gazlı bezle temizledi çok yoğun kireç gibi akıntım vardı çünkü. Ona rağmen sadece akıntım azaldı ama bi turlu geçmedi geçmiyor yapmadığım şey kalmadı🤦♀️
Semilk05 Lavantam20 bende yaşadım mantar enfeksiyonu fitil verdi doktorum gittiğimde kullandım direk etki etti gittiğinizde sizde sorun isteyin verir