Dua Maviss35 hımm ben de hastanededir derken eşin sandım pardon 😂 yeni düştü benimki baya paraşütlü 🤣🤣
Tusem Çatı muayenem çok zor geçti muayene dahi olmadı diyebilirim çünkü catım cok darmış. Doktor bır ıkı ugrastı en son zorla baktı ımkansızsın dedi vajınam bıle cok darmış vakum dışında normal olmamş. Cuma sezeryan tek skıntım grip oldum bakalm hayırlısı hepımız ıcın 😁
Tusem Dua amin canım inşallah bende sizlerden bekliyorum ınsallah istedgnz gibi dogumunuz gerçekleşir 😌
Ilkgozagrimiz Bgn bende cati muayenesi oldum 1 santm acilma var sancin artarsa yada suyun gelirse gel dedi lekelenme olabilecegini soyledi eger bunlar olmazsa 3 gun sonra tekrar dogumhane muayene olmami spyledi
Sultan_35 SmyyeOsmn herkeste illa kontrol oluyor ama demi benim doktorum erkek birazcık çekiniyorum soruyorlar mı mesala istermisin istemezmişim diye .
Ilkgozagrimiz Sultan_35 valla bgn gttim doktor erkekti o bakmadi dogumhaneye yolladi orda bayan doktor bakti
SmyyeOsmn Sultan_35 bende Sezeryan istiyorsan yapmam demişti doktorum ama ben normalden yana olduğum için mecburi yaptı canım sen yinede doktorunla bu konuyu bi konuş