beyzagl44 36+0 dayiz 8 kilo aldim. haftaya doguruyorum.bebisimde 2030 gram, oda bende miniğiz napalim 🥰🥰🥰 önemli olan sağlık
AslanBebeginAnnesi Ysmkrkpln valla ben de 7-8 kg alanları hiç anlamıyorum 🙈 Ben çok yiyorum canım iştahım çok açık ondan aldım, iyi ki de yiyorum bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah🧿😊
Elaf1981 Başlangıç kilosu fazla olanlar daha az kilo alır ya da hiç almaz. 80 kilo ile hamile kalanla 50 kilo ile hamile kalanın gebelik kiloları aynı değildir. Kimse moralini bozmasın.
Leyla1938 35+2 yiz. 8 kilo aldım bende. İkinci hamilleligim ilkinde 9 kilo almıştım. Görenler karnımın ilk hamileliğime göre küçük ve az kilo aldığını soyluyorlar. İlk hamileliğimde yüzüm kilo almisti gerçekten şimdi yüzüm pek almadı bu beni mutlu ediyor🙈😁
Leyla1938 Sinemkaan ben valla kilo almaya meyilli bir insanım zaten hiç zayıf olmadım herhalde dedim pilates topu gibi olurum hamile olunca 🙈az kilo almam benide şaşırtmıştı😁zayiflar daha cok alıyor bence. Ama sonradan gidiyor gerçekten hiç kafana takma ben doğum yaptım aldığım kilo artı 5 kilo daha vermiştim kolik bebekti zorluga dayanamadım galiba sonra geri almıştım tabi orası ayrı😁
Ayse1608 Sinemkaan 12 kg aldım bence gayet iyi 😅 ilk gebeliğimde 36 da doğum yapmıştım ve yaklaşık 30 kg almıştım 🫢