Dorukkusumm Selam hanımlar, doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba Allah nasip ederse Acıbadem hastanesinde doğum yapıcam ama fiyatlar çok uçuk gibi geliyor 🥺
Lavantam20 Dorukkusumm yani acibademde dogum yapacaksanız ucuk fiyatlara hazırlıklı olmanız lazım bir de acibademin ekstra çıkarma huyu var özel sağlık sigortaniz var mi
Lavantam20 Dorukkusumm en az 25 bin vardır cnm atakent acibadem de sgk geçiyor sgkli fiyat 20 bindi gecen ay kozyataginda sgk yok bahcelievler memorialde 35 bin orda da sgk yok acibademde de o fiyatlardadir
Lavantam20 Dorukkusumm daha uygun fiyatlı hastaneler var csnim özel bir sebebi var mı orda yapmak istemenin
Dorukkusumm Lavantam20 orda yapmak değil aslında tüp bebek süreci yaşadık doktoruma ciddi ödemeler yaptık suan hala doktoruma gidiyorum 17.haftadayım muayene ücretine her 3 haftada bi 750 lira ödüyorum tabi ki bunla bitmiyor tahliller ilaçlar bunlara da okey yeterli sağlıklı olsun ama o hastaneye anlaşmalı oldugu için doğumda orda olcak ama bana o ücretler cok mantıklı gelmiyor zateb tedavi süreci ve sonrası ciddi rakamlar birde hastaneye o kadar ödemek ne bilim mantıklı gelmiyor gibi..
Lavantam20 Dorukkusumm bende sisli memorial de tup bebekle gebe kaldim cnm illa ords devam etmek zorunda değilsin yine de sen bilirsin cnm Allaj yardımcimiz olsun