ramonun_annesi Kızlar bugün sürekli göğsümden sarı bir sıvı geliyor anlamadım ki doğum mu başlayacak acaba ya bide sürekli kasılmalar başladı ağrım var iki gündür daha 32 haftalık olduk ama ne bilim yani neden oluyor böyle acaba
hunilimom ramonun_annesi süt gelmesi normal vücudun doğum için hazırlanıyor kimisinde süt gelir kimisinde gelmez panik yapmayın ellemeyin sıkmayın sarı su bebek için en önemlisi kasılma içinde gün içinde takip edin uzun ve sık tekrarlıyor ise doktorunuza bilgi verin
Betul6777 ramonun_annesi bende 34 haftalik hamileyim canim son gunlerde ayni şikayetler bende de var muhtemelen yalanci kasilmalar yaşıyoruz cunku bir sure sonra geçiyor sancin oldugu zaman dusa girmeni tavsiye ederim benim o sekilde geciyo uykuya daliyorum sancilarini takip et bakalim düzenli hale gelirse hastaneye gidersin
ramonun_annesi hunilimom yok zaten dokunmadım da sadece endişelendim peçete filan koydum bildiğin ıslandı tenim yani
hunilimom ramonun_annesi bende hiç akmadi ama akan arkadaşlarim vardı hele birtanesi günde iki kıyafet felan degistrirdi
ramonun_annesi Betul6777 benim belime çok kötü ağrılar girdi zaten ve kasıklarıma doktor kasımın son haftasına doğru dedi doğumun başlar diye bilmiyorum ya bir korku sardı beni ☹️