Liliumom Merhaba kızlar ekim sonu kasım başı doğum için soruyorum bebeğin üşmemesi için kaç kat sarmak lazım hangi örtüleri almak lazım ganımıza deneyimli anneler varsa yazabilir mi?
Soruyorumm Liliumom arabanız varsa bence cok kata gerek yok pusetinin üstüne ekstra bi battaniye yeterli olur
ardenmoms Liliumom ben martta doğum yapmıştım üzerinde kıyafet ince battaniye kalın battaniye sarılı pusetine koyup 5 dkka sonra arabaya geçmiştik
hunilimom Liliumom kat kat giydirmek bebeği hasta eder öyle lahana gibi sarmayin kalın battaniye ye sarın kafasına şapka yeterli olur evde de aynı şekilde üşür diye kat kat giydirmeyin terler teri üstünde soğur daha çok hasta olur zıbın üstüne bir adet takım kalın battaniye yeter
findiklibadem hunilimom ben sırf hastaneden cıkıs icin nohut battaniye götürmeyi düsünüyorum sizce gereksiz mi ekim sonu için
Ummu_gulsevinc Liliumom kıyafetleri olur zaten yinede battaniye altına kundak Lada sarmani tavsiye ederim
hunilimom findiklibadem nohitta olur pazen diyorlar battaniye ye onlarda olur çok kalın değil ev içinde örtülür
KayraVeAnnesi_06 Liliumom Benimde Aralık sonu doğumum Allah nasip ederse bebeğin kıyafetinin üzerine peluş tulumlardan aldım ( astronot mont gibi olanlardan ) onu giydirip pusetiyle çıkarıcam
Defnem_26 Oglum 25 ekimde olmuştu tek kat giydirip penye battaniyeye kundak gibi sarmıştık çıkarken arabaya kadarda peluş battaniye örttüm