Kaderyas0327 Rasev ya bende o günün sabahı pembemsi bir akıntı gelmişti doktorumu aradım böyle böyle dedim gel dedi o yüzden baktı alttan açıklık var mı diye yani yine yapar mı bilemem 15 gün sonra gel dedi bakalım
Rasev Kaderyas0327 benimde bugun akintim oldu yogun akinti öğlene kadar oldu korkdum adet sancimda vardi dokdorumu aradim sancin olmaysa suyun gelmediyse korkma dedi
Kaderyas0327 Rasev benimki pembe bir şekilde geldi yani kan da değildi normal akıntıda değildi tuhaf hani çubuk test yaparsın da ikinci çizgi silik çıkar ya onun renk tonlarında
Kaderyas0327 Havvamurat bena 35+2 de yapıldı ama benden pembemsi bir akıntı geldiği için baktı sanırım 15 gün sonra tekrar gel dedi bakalım yine bakacak mı ?
Kaderyas0327 Rasev ne güzel bende de oluyor akıntılar yoğun yani eskisine göre fazlalaştı evet normalmiş ama işte dikkat et kanlı veya pembemsi olursa ha bide kahverengi olursa mutlaka doktorunu ara ☺️
Havvamurat YagizAsyaMom doktorum öyle söyledi çatı muayenesini uyuşturucu kremle yapıyorum çok acı hissetmiyirsun dedi
Rasev Kaderyas0327 tamm kizz bide @Gulsahh var ayni gude oda baska arkadaslarda var isimlerini hatirlamiyorum😁🙊
Ffatma Kaderyas0327 ya ben alttan muayene oldum afedersiniz ama kocaman bir şeyle içime girildi ve öyle bir ağrı duymadım. Bir de smear testi yapıldığında kullandıkları aparat da ufacık bir şey değildi. Bunlardan daha fazla mı giriliyor da ağrıyor
Kaderyas0327 Ffatma benim rahim ağzını ölçmedi daha içeri soktu parmağını bilmiyorum tam olarak gene de öyle hissettim ben