heavenplease Sellmaseellma teyze sarman da ne güzel koktu alıyorum bir tabak diyebilirsiniz, bilmiyorum insan niye çekinir ki. Anneniz teyzeniz yani. Gerçi teyzeniz size söylediğiniz halde bir tabak yollamadıysa ailenizde bir sorun var.
Sellmaseellma heavenplease akraba ilişkimix pek sıkı değil komşularım daha iyi onlardan ne yapsalar veriyorlar bana da allah razı olsun
Gulsumdamla Sellmaseellma inşallah canm kimse de bıçak altına girmez herkes en güzelinden doğumlar yapsın 😘🥰
bebekveannesiii Sellmaseellma Afiyet olsun canım çok sevindim. Ayy benim de kış günü canım kavun istemişti zar zor bulmuştuk😀 aşerme kötü bişey ya hele de yiyemezsen☺️
58damla58 Sellmaseellma ayyy tövbe zaten ağzıma surersem der çıkardım ordan nasıl vicdan ya . Allah korusun bizi oylelerinden. Girdiği günaha değmiştir umarım…
Sellmaseellma 58damla58 bugünde arıyor gel yaptım diye istemez ben kendim yapıp yedim seninkinden de güzel oldu bugüne kadar sarma diye ot yemişiz dedim sesi bozuldu 😂
Nisayktlpp Sellmaseellma ben beğenmiştim canım mutlaka al valla keşke elimde olsa versem sana annemin dolabında hep olur☺️
58damla58 Sellmaseellma oh içim rahatladı huzurla uyuyabilirim Vala o kadar bilendim ki belki sizden çok yani 🥲😀
Sellmaseellma 58damla58 ay sorma senmi benmi akşam 8 di aradı ne gerek varsa o saatte arıyor iyi dedim valla bidaha da görüşmem etmem