alperenimmmmm ben 31 haftalik oldum benim midem neden yanmiyor acebaa 😊 erken mi ki ? aman o bulantilar geri gelmesin dunyadan sogumustum ://
SevimErcis alperenimmmmm ay yanmasın dua et 😂😂 çok şükür de 😂😂 gece uykundan ağlayarak uyandırıyor çünkü 😂😂 ilacı gözün kapalı arıyorsun içiyorsun yatıyorsun 😂😂
SevimErcis PINARPEKER ağrılardan geçtim artık canım o kadar alıştım ki karın ağrısına kuyruk sokumu bel aprısına 🙈🙈 tek derdim bulantım olmasın Benim kusmayım 😂😂 çok şey istiyorum 😂
PINARPEKER SevimErcis kusma olmaz belkide sadece mideni bulandırır..benim öyle yapiyoda..kusma yapmıyor çok şükür. sağ sağlim ayıpsız kusursuz kucagimiza almayı nasip etsin inşallah rabbim.
Arenbebek Benimde asiri yanmam var cok fenayim birde istahim kapandi resmen 1 kg vermisim 1 haftada .s ara arada midem bulaniyor 30+4 um
SevimErcis Arenbebek gebeliğim boyunca 14 kilo verdim canım 😂😂 gören hamile olduğuma inanmıyor 😂😂 karnımda küçücük 😂 kimse demez 30 haftalık diye 😂😂
Tugbacyrt arzuozbek surubun ismi ne acaba? Bnmide12 haftalk gecmedi hala yarin kontrolm var gerek gorurse surup yazsn dr.
SevimErcis PINARPEKER yok vanım ben kusuyorum mide bulantısından dolayı 14 kilo verdim hamileliğim boyunca
Mervesonerutku Canım bende 35+5 haftalığım sağlık ocağındaki ebeme sordum mide bulantısını malum bendede başladı bebek Doğum pozisyonuna döndükçe mide bulantısı baş dönmesi normal dedi