eminemre99 Kızlar Erzincan’da yaşayan var mı bebeğim olcak göz testi ölçün kalça testi olsun işitme testi olsun nerde yaptırdınız
Esmaarkk eminemre99 ben 5 sene Erzincan da görev yaptım oğlumu orada Özel Neon Hastanesi’nde doğurdum ve bütün testleri orada yapıldı çocuk Dr. Oğuzhan Sepetcigil
Busra40 eminemre99 bu testler için arkadaşım Erzurum’a gitmişti. Sanırım burada pek böyle bir uygulama yok.
eminemre99 Busra40 evet canım ama aradım çocuk doktoru var varsa kalça ultrasyonu da yapıyordur heralde.isitme testi yapılıyor bebeklerde
eminemre99 Esmaarkk canım benim anladım ama adı.o doktor yok hatta ondan sonra çok gelen pis sonra gitmiş şimdi elif bilge kelebek var o da mengucek araştıran gelmiş çok ilgili değil diye canım buraya yazayim dedim bilen vardır dedim canım beniim
Esmaarkk eminemre99 o zaman gitmeyin Mengücek de çok iyi bir hastane değil Erzurum tercih edebilirsiniz Buhara hastaneside iyi
eminemre99 Esmaarkk mengucekte güllü eken kahraman ve Cemile mukadder bunları da duydum canım mengucekte neden iyi değil dediniz ki ilk cocukhum için gittim de memnundum bn .doğduğunda her şeyi Kayseri’de yaotirdim o yüzden erzincami soruyorum canım benim